Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bence canını hiç sıkma bilmiyorum ama ilk gebeliğin heralde drun yanıldığını zannetmiyorum kesin konuşmuş gibi hem kaynananı falan hiç takma o evlat senin rabbim hayırlı evlat versin inşaallah bu kızından sonra 2 tane oğluşun olur ... hem bak benim 2 kızım var şimdide 13 haftalık hamileyim bilmiyorum ama bununda kız olduğunu hissediyorum herşey Allah tan cnm dünyada üzülecek daha çok şey var canını sıkma hamileliğinin tadını çıkar
merhaba arkadaşlar ben şuanda 4.5 aylık hamileyim ve 16+4 randevum vardı dr um cinsiyet için öncesindede 16 haftadan önce cinsiyet söylemiyorum demişti.randevm olduğu gün dr um baktı ve bacak arası açıktı önce bağdaş kurmuş göremiyorum dedi ve sonra "eveet %99 kız" dedi.sizce bu kadar emin konuştu yanılma olma ihtimali olabilirmi yada olmazmı..benim için tabiki önce sağlıklı ve hayırlı evlat olması tabikide ama cümle alem duydu millete anlatmak dert olcak.birde tabiki sevgili k.validem oğlan oğlan diye kendini paraladı durdu
şimdi kız değilde erkek çıkarsa ona gün doğar beni sürekli sinir eder ben size dememişmiydim erkek diye falan bunları yaşamak istemiyorum lütfen yadırgamayın yorumlarınızı bekliyorum..
12 haftalikken ogrendik hala dgismedi canim..artik kesindir degismez seninde bence.
Takma eski kafali cahil insanalri da hc kafana.
Prensesin sagpikla gelsin ins.
ben takmıyorum kendi ailem değilde eşimin ailesi ve çevresi çok cahil yani insanı sinir eden cinslerden..onlara iş çıkmasın artık söylenip dururlar hele k.validem zaten kız olduğuna pek sevinmedi nedense artık beni çileden çıkarır..yoksa inanın ben hiç sorun etmiyorum kız erkek hiç farketmez.
zaten bu k.valideler niye böle yaparlar anlamam kızı yok mu niye onun hem senin elinde olan birşey değil canını sıkma sen... Rabbim ıslah etsin onları ...
Bence kayinvalidenin icinde ukte kalmış kız çocuğu, sana acık ve net söylemiş zaten.Bazi insanlar kiskancliklarini cok farklı sekilde dışa vururlar.Bana öyle yapıyor gibi geldi.Etraf oğlan dolsa gozun doymayacak heralde anne denebilir, ben derdim gibime geliyor.Her ne olursa olsun çok sağlıksız bir ruh hali.O yüzden bence muhatap bile almayın.Evladinizin sevincini yaşayın.
Şimdiye kadar bunu gozlemledim cevremdede.Kim birşeyin üzerine fazla gidiyor ve olmaması gereken garip tepkiler veriyorsa, muhakkak altından bu tür şeyler çıkıyor. Kıskançlık insani bir duygu evet ama kaynanadan geline yönelmemesi gerekiyor. Suan bir kız torunu olacağına en az sizin kadar sevinmesi gerekiyor .Ne mutlu kız torun görecek.
Ne kadar iyi niyetlisin.Dualarin kabul olur rahatlarsin inşallah.