Doğuma Hazırlık 16+4 de %99 KIZ dedi dr'um yanılma olurmu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Okadar çok benzeri bir durum yaşıyoruzki:44: Kayınvalidem ve hatta eşim daha hamile olduğumu öğrendiğim günden beri erkek geliyor ,kesin erkek vs yorumlar yaptılar hayır anlamıyorum nereden bu kanıya vardılar,ben daha evlenmeden evvel hep gönlümden kız evlat geçerdi çünkü tek kız çocuğuyum ailemin annem ile aramdaki bağ çok kuvvetli.Kızım olursa hiç sahip olmadığım özlediğim özendiğim kız kardeşim,sırdaşım olur tıpkı benim anneme olan düşkünlüğüm gibi onunlada aramda ince bir bağ olur diye.Bunlar tabi erkek evladım olsada değişmez ama öteden beri gönlümden geçen kızdı. Velhasıl 15.haftama kadar 2 doktor erkek tahmininde bulundu,17.haftamda farklı bir doktor %90 kız dedi aynıgün renkli ultrasyon randevum vardı ordaki doktorda kız dedi.2gün evvel ise son gittiğim doktor erkek dedi:53: Ben tabi müthiş şaşkınım , ''nasıl erkek olur ,kız dediler'' dediğimde ,''pipisini saklamıştır'' deniyor , ''nasıl kız olur,erkek demişlerdi'' dediğimde ''çıkıntı göremiyorum ama Allah bilir yinede '' diye afallıyor doktorda. Sosyal sitedende sevinçle duyurmuştum kızım olacağını Rabbimin izniyle, bütün akrabalarım arkadaşlarım hayırlı olsun,sağlıklı olsun dileklerinde bulunurlarken kayınvalidem '' erkeeeek'',''preens'' diye yazılar yazmış çook alınıyor insan ,Allah gönlüme göre verir ve kayınvalidemin bu erkek inadı son bulur diye dua ediyorum :1:

Burada da sürekli okuyorum sonradan cinsiyet değişmelerini,ama birçoğu tek doktora gitmiş bense 5 farklı doktor ve farklı yanıt. Buarada benim başından beri gebeliğimde sorun yaşadığımdan sık kontrol altındayım,yoksa yavrumun cinsiyetine takıldığımdan değil yanlış anlaşılmasın:26:

çok entersan gerçekten bir bebeğin cinisyeti belliyse nettir artık nasıl bi dr erkek diğeri kız diyebiliyo..yani erken haftalardada değilsin ki yanılma olsun.nasıl dr lar anlamadım ben...k.validenin kızı varmı normalde..genelde kızı olmayan k.valideler gelinlerinin kızı olsun istemezler..benim k.validemin kızı yok ve olmasını da çok istemiş ama kısmet olmamış benimde cinsiyet belli değilken sürekli oğluşum oğluşum geliyorr diyodu.kız olunca sustu tabiki hayırlısı olsun ama bizi neden boş yere geriyorlar...
ama senin bebeğin cinsiyeti öğrenmen lazım şuan kafan karışktır..şükür ben öyle birşey yaşamadım.16 haftalıkken kendi dr um %99 kız demişti bir ay sonra ayrıntılı ultrasonda başka dr da evet kız dedi çok açık belli dedi.sen iyi bir dr a git bence..burdan yaz merak ettim bende..hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin..

çok entersan gerçekten bir bebeğin cinisyeti belliyse nettir artık nasıl bi dr erkek diğeri kız diyebiliyo..yani erken haftalardada değilsin ki yanılma olsun.nasıl dr lar anlamadım ben...k.validenin kızı varmı normalde..genelde kızı olmayan k.valideler gelinlerinin kızı olsun istemezler..benim k.validemin kızı yok ve olmasını da çok istemiş ama kısmet olmamış benimde cinsiyet belli değilken sürekli oğluşum oğluşum geliyorr diyodu.kız olunca sustu tabiki hayırlısı olsun ama bizi neden boş yere geriyorlar...
ama senin bebeğin cinsiyeti öğrenmen lazım şuan kafan karışktır..şükür ben öyle birşey yaşamadım.16 haftalıkken kendi dr um %99 kız demişti bir ay sonra ayrıntılı ultrasonda başka dr da evet kız dedi çok açık belli dedi.sen iyi bir dr a git bence..burdan yaz merak ettim bende..hakkında hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin..

Gittiğim doktorlar prof. buranın tanınmış tutulmuş doktorları,sadece 1 kere devlete gittiğim oda kasılmalarım vardı hastane yakındı ilk kız diyen o dr zaten :1: Ben artık kendimi ayrıntılıya saklıyorum orada yüzeysel değil bayağı inceliyorlarmış artık netleşir.Yazarım mutlaka=))
Buarada kayınvalidemin 1 kızı var ,çok çektirmiş o insanlara sanırım buyüzden kız evlada gönülleri uzak düşmüş ama bizimkide sustu hergün arar sorardı ağrıların varmı vs artık tık demiyor tlfnum:52:

Allah seninde ve cümlesinin gönlüne göre versin inşAllah.Amiiin

biz devlete gittik 15inci haftada kız dedı özele gıttık bu gectıgımız pazar gunu doktor erkek dedı ve pipisini gosterdi :):44:

hayırlısı olsun özelde 16 haftadan sonra gittiyseniz ve pipisinide dr gösterdiyse tereddüt yaşamayın.devletin ultrason cihazlarının pikseli pek iyi olmuyor dr ondan yanılmış olabilir..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

Gittiğim doktorlar prof. buranın tanınmış tutulmuş doktorları,sadece 1 kere devlete gittiğim oda kasılmalarım vardı hastane yakındı ilk kız diyen o dr zaten :1: Ben artık kendimi ayrıntılıya saklıyorum orada yüzeysel değil bayağı inceliyorlarmış artık netleşir.Yazarım mutlaka=))
Buarada kayınvalidemin 1 kızı var ,çok çektirmiş o insanlara sanırım buyüzden kız evlada gönülleri uzak düşmüş ama bizimkide sustu hergün arar sorardı ağrıların varmı vs artık tık demiyor tlfnum:52:

Allah seninde ve cümlesinin gönlüne göre versin inşAllah.Amiiin

arkdaşım ne yaptın gittinmi dr'a..belli oldumu cinsiyeti?

hayırlısı olsun özelde 16 haftadan sonra gittiyseniz ve pipisinide dr gösterdiyse tereddüt yaşamayın.devletin ultrason cihazlarının pikseli pek iyi olmuyor dr ondan yanılmış olabilir..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

tesekkur ederı sizede hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın allah inş :) :49:

Back
X