16+4 te bebek hareketi

bykgulben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
76
94
3
30
Kızlar benim 2 3 gündür böyle karnım bir tuhaf oluyor sanki böyle bi köşesi büzülüyor kasılıyor gibi. Birde bir kaç kez pıt pıt gibi bişeyler oldu . Ben çok acele ediyorum ama bebeğim olabilir mi bu.

Olabilir canım neden olmasın. Arkadaşımn da 16.haftada belirgin dışarı doğru bebek hareketleri görünüyordu..

Bebistir olabilir, benim esim bile 16. Haftda tekmeleri hissedebiliyordu. Kimi bebislerin hareketleri daha kuvvetli oluyor :confused:

Bende ilk 16 haftalikken hissetmistim. Icim gıdıklanıyor gibi oluyordu ilk zamanlar. Simdi masallah oyle bir vuruyor ki canimi acitiyor

Bende de bir kaç gündür var kelebek kanat çırpması gibi oturunca hissediyorum çok güzel bi duygu.

Iki gun once ufak biseyler hissettim 2. gebelikte 16. Haftada hissedilebilirmiş 16.hafta icindeyim ama ilk gebelikte erken diyo dr lar 16.hafta icin ilkindede 18.haftamda hissetmiştim

Maşallah kızlarr ay hayırlısıyla şöyle tekmeleri de atsa iyi olduğunu bi bilsem ayrıca bu haraketler hergün olmuyo canı isterse mi yapıyo arttık neyse iki 3 günde bir hissedersem oda

Back
X