Sevgili anneler ve anne adayları... Ben ilk bebeğime tüp bebekle hamile kalmış bir anne adayıyım. 19+4 üm.İlk gebeliğimde iki aylıkken kalp durması oldu kaybettim.Ayrıca bu gebeliğimde de çok zor badireler atlattım....Eski konularımı okuyanlar belki tanır.Her neyse ben aşırı anksiyeteli bir anne adayı olduğum için tecrübeli annelere danışmak istiyorum.18. hafta civarı bebek hareketlerini hissetmeye başlamıştım...Çok az, her gün değil ama arada pıt pıt duyuyordum.Hafta ilerledikçe daha çok artar sanıyordum ama 1 hafta hissetmediğim oldu.Doktora telefonla danıştığımda normal dedi. Bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu haftalarda hareket takibi yapılmaz dedi. Bir kaç gün sonra kontrole gideceğim zaten...Sürekli ultrasona koşmak istemiyorum. Zararlıdır diye... (15. haftada 17. hafta kontrolümü bekleyemeden anksiyeteden gitmiştim) Şimdi bir iki gün önce sanki bir pıt hissettim sanki döner gibi oldu. Lakin buna emin de değilim...Siz neler hissediyordunuz? Neler yaşadınız? Ben ne zaman işte bebeğim tekme atıyor diyebilirim? Tam ve güçlü hissederim? Bu arada plasenta durumu da etkiliyormuş biliyorum.Benim ön ama üst duvarda...O kadar etki eder mi bilmiyorum.Bana yardımcı olur musunuz?