canım çooooook erken daha ya. benim oğlum 26 aylık ve bugün psikayatriste konuşamamsı için gittik. benim oğlum da sadece anne diyo desem yeridir.
doktor baktı ve herşeyi normal dedi ve birde gelişim testi yapıldı gayet iyi çıktı. doktorun dediği şey, böyle durumlarda bekliceksiniz bol bol konuşacaksınız....
korkmayın siz daha çoook küçük yeğeniniz. bol bol konuşun...
canım hiç korkma.Benim üst kattaki komşunum kızıda 5 yaşına yeni girdi hala normal konuşamıyor.Komşumda bir sürü doktorlara gitti testler yaptırdı hepsi iyi çıktı.Sadece normal çocuklara göre biraz geç konuşacak.Siz yeğeninizle bol bol konuşun konuşurken ona sorular sorarak konuşmaya dikkat edin.Bir de soru sorarken kafanızı asla sallayarak soru sormayın.bu çok önemli
Yiyen ne demek , Türk Dil Kurumun web sitesine bile baktım bulamadım???
aslında yiğen yazılır cnm.gerçekmi bilmiosun.kardeşlerin çocuklarına denir.mesela bu anlattığım bebek ablamın oğlu
Yiyen ne demek , Türk Dil Kurumun web sitesine bile baktım bulamadım???
arkadaşım daha 16 aylık acele etmeyin siz dr götürüp testlerini yaptırın içiniz rahat etsin diye ama benim oğlum 3 yaşına kadar konuşmadı ve şimdi susturamıyoruz...
yeğenin 16 aylık ve konuşmuyor diyosun oğlum 18 ayı bitirdi hala tık yok ben öleyim artık..bende sıkıntı yapıyorum bu durumu ama dediklerimi anladığını bildiğim için komutları yerine getirdiği için sorun yoktur diyorum.
inşallah yeğeninde oğlumda en yakında zamanda bıcır bıcır konuşurda biz artık sus yavrum diyelim..:)
benım oglum da 19 aylık ve konsumuyor bend esabırsızlıkla beklıyorum ama erkek cocukları gercekten bıraz daha gec baslıyor konusmaya yegenim 2.5 yasında konustu su an 8 yasında maşallah cok güzle bi türkçesi var.bıraz sabretmemız lazım sanırım
merhaba-arkadaşlar benimde 19 aylık oğlum var--herşeyi anlıyor fakat sadece anne-mömm-atta diyebiliyor--erkekler geç konuşurmuş diyorlar--bizde acele etmiyoruz..ben çalıştığım için fazla ilgilenemiyorum ama-annem bol bol konuşuyormuş gündüzleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?