16 Eylül.. Yeni kıyafetler, yeni bir ben .. Mümkün mü ?

Canim ben sahurda genelde protein agirlikli ve hafif beslendim.iki secenek yaptim kendime
Yumurta bir porsiyon meyve yogurt yada sut
Yogurdun icine meyve kuru kayisi vs.
Boyle yedim tok tuttu hem de

bende mısır gevreği ve yogurdu tercıh edıyorum aslında aynı seylermıs sevındım sımdı buna :)

sekersi'nin bu yoğurt içine meyve doğrama tarifini çok sevdim, bazen gece acıkıyorum sahurdan önce 3 4 yk yoğurdun içine şeftali doğrayıp yiyorum:52:

sekersi'nin bu yoğurt içine meyve doğrama tarifini çok sevdim, bazen gece acıkıyorum sahurdan önce 3 4 yk yoğurdun içine şeftali doğrayıp yiyorum:52:

Begenmene sevindim beni cok enerjik yapiyo butun gun :9: bence bu sabah kahvaltisi icin ideal bi tarif :9:

Canım sen şu lahana diyetlerine göz at istersen. Baya bi faydası dokunacaktır.

Çikolota vb. gıdalar, psikolojik bir mevzuttır. Onları canın istediğinde, kilo alacağım düşüncesiyle yemezsen, sadece 10 dakika sonra yersin :) Sadece o tür maddeslere mecburiyetin olmadığını düşün. Faydası dokunur.

Canım sen şu lahana diyetlerine göz at istersen. Baya bi faydası dokunacaktır.

Çikolota vb. gıdalar, psikolojik bir mevzuttır. Onları canın istediğinde, kilo alacağım düşüncesiyle yemezsen, sadece 10 dakika sonra yersin :) Sadece o tür maddeslere mecburiyetin olmadığını düşün. Faydası dokunur.

kesinlikle doğru ! benim ki psikolojik bir hal aldı zaten. ne kadar yapsamda diyet gün içinde 300 kez tartılmaya falan başladım iyicene sinir sistemim bozuldu :)
diyetisyen şart yahu.

şu jilian'ın level 1 ını yapayım ne kadar yorucu olabılır kı bırıncısı dedımm :) suan nefes alamıyorum :D

şu jilian'ın level 1 ını yapayım ne kadar yorucu olabılır kı bırıncısı dedımm :) suan nefes alamıyorum :D

jillianda ilk günümü hatırladım çok kolay bu hareketler ya diye başlamıştım izleyip. 3. dkda perttim manyak bu kadın dedim :D

jillianda ilk günümü hatırladım çok kolay bu hareketler ya diye başlamıştım izleyip. 3. dkda perttim manyak bu kadın dedim :D

zaten bı yerınde durmuyo arkadaki siyahiye sürekli bi laf atmalar falan :)
sımdı 27 dakıkalık bırıncı level her gun bır level atlıyoruz degıl mı ??
ve sahurda yogurt meyve mısır gevreg ve etı form yesem ıkı tane olur mu :)

zaten bı yerınde durmuyo arkadaki siyahiye sürekli bi laf atmalar falan :)
sımdı 27 dakıkalık bırıncı level her gun bır level atlıyoruz degıl mı ??
ve sahurda yogurt meyve mısır gevreg ve etı form yesem ıkı tane olur mu :)

hayır canım shred yapıyosan her level 10 gün

olur canım gayet hafif :) bu arada bi püf söyliyim sana meyveyle yogurdu beraber yemek lazımmıs şekerin yaga donusmesine engel oluyomuş. ben meyve yedikten sonra iki kasık da olsa yogurt yiyodum ama ben şekerim birden düşmesin hemen acıkmıyım diye yiyodum bu da varmış megersem :)

hayır canım shred yapıyosan her level 10 gün

olur canım gayet hafif :) bu arada bi püf söyliyim sana meyveyle yogurdu beraber yemek lazımmıs şekerin yaga donusmesine engel oluyomuş. ben meyve yedikten sonra iki kasık da olsa yogurt yiyodum ama ben şekerim birden düşmesin hemen acıkmıyım diye yiyodum bu da varmış megersem :)

tamamdır o zamana kadar bişi yemek yook :)
bunları yapmak ne kadar zamanda etkisini gösterir acaba ?? :)
bende bakıyorum bunun neden 5-6sı falan yok acaba diye :) cahillik böyle bişii :)
çok teşekür ederim ki :)

tamamdır o zamana kadar bişi yemek yook :)
bunları yapmak ne kadar zamanda etkisini gösterir acaba ?? :)
bende bakıyorum bunun neden 5-6sı falan yok acaba diye :) cahillik böyle bişii :)
çok teşekür ederim ki :)

valla ben 1 ay shred yaptım şuan ripped ın da 3. haftasındayım. 1 buçuk ayı geçkindir jillian yapıyorum yani. ölçü hiç almadım. tabiki inceldim ama en çok dikkatimi çeken yer karın bölgem oldu.sanırım en çok belden gidiyor shredta baya şekillendiriyo karın kısmını

valla ben 1 ay shred yaptım şuan ripped ın da 3. haftasındayım. 1 buçuk ayı geçkindir jillian yapıyorum yani. ölçü hiç almadım. tabiki inceldim ama en çok dikkatimi çeken yer karın bölgem oldu.sanırım en çok belden gidiyor shredta baya şekillendiriyo karın kısmını

evet baya karın hareketı var.. ramazandan sonra haftada ıkı gun fıtness 2şer saat iki gün 1er saat step hergün jilian ve diyet .. olur mu dersiniz :)

evet baya karın hareketı var.. ramazandan sonra haftada ıkı gun fıtness 2şer saat iki gün 1er saat step hergün jilian ve diyet .. olur mu dersiniz :)

çok güzel olur da jilliandan sonra bende pek hal kalmıyo halin kalırsa yap :9:

diğerleri sabahın köründe :) jilian akşam yemegınden sonra dıye dusundum :) bıseyler yeme ıstegım gelınce kocaman bı bardak suyuda ıcıyorum :) az kaldı hepımızın az :)

evet bölerek yapabilirsin belki. inşallah başarırız zaman az kaldı

Back
X