16 gün adet gecikmesi

melek_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
189
69
13
25
Kızlar adetim 16 gün gecikti daha öncesinde idrar testleri yapmıştım ama negatif çıkmıştı.. Bugün de elimde idrar testi olmadığı için ovulasyon testi yaptım anlayan arkadaşlar bakıp yardımcı olabilir mi bana.. bu arada iki buçuk yıldır istiyoruz adet düzensizliğim var fakat iki üç gün oynama yapıyordu sadece bu kadar çok değill..

Maşallah var canım test ver

ovulasyondan net soylenemez pik degıl sımdı yumurtlama oluyo da olabılır pco gibi bi nedenden de olabılır ne umutlandırayım ne umudunu kırayım. bence gebelık testı yapsan daha ıyı olur :)

ÜMİTLENDİRMEK İSTEMEM AMA BENDE OVULASYONLA ÖĞRENMİŞTİM CANIM BENİM DE T ÇOK KOYU OLMASADA KOYUYDU YİNE VE SONRA GEBELİK TESTİ YAPMIŞTIM.

ÜMİTLENDİRMEK İSTEMEM AMA BENDE OVULASYONLA ÖĞRENMİŞTİM CANIM BENİM DE T ÇOK KOYU OLMASADA KOYUYDU YİNE VE SONRA GEBELİK TESTİ YAPMIŞTIM.
Var mı yani sizce ayy çok umutlandım şimdi inşallah bir mucize olur hayırlı bir haber alırım bi kaç gün öncesinde de ovulasyon testi yapmıştım ama o zaman t çizgisi şimdikinden daha silik duruyordu

Var mı yani sizce ayy çok umutlandım şimdi inşallah bir mucize olur hayırlı bir haber alırım bi kaç gün öncesinde de ovulasyon testi yapmıştım ama o zaman t çizgisi şimdikinden daha silik duruyordu
canım dediğim gibi benim de t aman aman koyu değildi böyleydi o koyu cıkınca yapmıştım gebelik testini,hayırlısı olsun canım alabilirsen kaset test al canım

canım dediğim gibi benim de t aman aman koyu değildi böyleydi o koyu cıkınca yapmıştım gebelik testini,hayırlısı olsun canım alabilirsen kaset test al canım
Artık kaset testle uğraşmam galiba cuma gününe kadar beklicem adet olursam olurum olmadım hemen kan testi yaptırıcam çok çok dua edin benim için olur mu

ovulasyondan net soylenemez pik degıl sımdı yumurtlama oluyo da olabılır pco gibi bi nedenden de olabılır ne umutlandırayım ne umudunu kırayım. bence gebelık testı yapsan daha ıyı olur :)
Hmm anladım evet pco var zaten bende ama bu kadar gecikme yaşamadım ben hiç.. Hiç adet olucak mışım gibi ağrım sızım bi belirtim de yok açıkcası yine de hayırlısı olsun diyelim

Artık kaset testle uğraşmam galiba cuma gününe kadar beklicem adet olursam olurum olmadım hemen kan testi yaptırıcam çok çok dua edin benim için olur mu
ederim canım benim anen öyle yap bekle olmazsa kan ver için rahat etsin

Merhabalar bende de polikasit var bazen 5 gün bazen 10 gün gecikmelerim olabiliyor. Bazen de hiç olmuyor. Bu ay 12 gün gecikti ama iki haftadır göğüslerim çok acıyor özellikle sabahları ama şişlik hissediyorum zaten çok büyük göğüsüm yok. Acaba hamile miyim yaklaşık 9 aydir korunmuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…