Maşallah var canım test verKızlar adetim 16 gün gecikti daha öncesinde idrar testleri yapmıştım ama negatif çıkmıştı.. Bugün de elimde idrar testi olmadığı için ovulasyon testi yaptım anlayan arkadaşlar bakıp yardımcı olabilir mi bana..bu arada iki buçuk yıldır istiyoruz adet düzensizliğim var fakat iki üç gün oynama yapıyordu sadece bu kadar çok değill..
Eki Görüntüle 3189328
ovulasyon testi buMaşallah var canım test ver
ovulasyondan net soylenemez pik degıl sımdı yumurtlama oluyo da olabılır pco gibi bi nedenden de olabılır ne umutlandırayım ne umudunu kırayım. bence gebelık testı yapsan daha ıyı olur :)Kızlar adetim 16 gün gecikti daha öncesinde idrar testleri yapmıştım ama negatif çıkmıştı.. Bugün de elimde idrar testi olmadığı için ovulasyon testi yaptım anlayan arkadaşlar bakıp yardımcı olabilir mi bana..bu arada iki buçuk yıldır istiyoruz adet düzensizliğim var fakat iki üç gün oynama yapıyordu sadece bu kadar çok değill..
Eki Görüntüle 3189328
Ciddi misiniz iki buçuk yıldır uğraşıyorum eğer yoksa çok büyük hayal kırıklığına uğrarımMaşallah var canım test ver
Var mı yani sizce ayy çok umutlandım şimdi inşallah bir mucize olur hayırlı bir haber alırımÜMİTLENDİRMEK İSTEMEM AMA BENDE OVULASYONLA ÖĞRENMİŞTİM CANIM BENİM DE T ÇOK KOYU OLMASADA KOYUYDU YİNE VE SONRA GEBELİK TESTİ YAPMIŞTIM.
canım dediğim gibi benim de t aman aman koyu değildi böyleydi o koyu cıkınca yapmıştım gebelik testini,hayırlısı olsun canım alabilirsen kaset test al canımVar mı yani sizce ayy çok umutlandım şimdi inşallah bir mucize olur hayırlı bir haber alırımbi kaç gün öncesinde de ovulasyon testi yapmıştım ama o zaman t çizgisi şimdikinden daha silik duruyordu
Artık kaset testle uğraşmam galiba cuma gününe kadar beklicem adet olursam olurum olmadım hemen kan testi yaptırıcam çok çok dua edin benim için olur mucanım dediğim gibi benim de t aman aman koyu değildi böyleydi o koyu cıkınca yapmıştım gebelik testini,hayırlısı olsun canım alabilirsen kaset test al canım
Hmm anladım evet pco var zaten bende ama bu kadar gecikme yaşamadım ben hiç.. Hiç adet olucak mışım gibi ağrım sızım bi belirtim de yok açıkcası yine de hayırlısı olsun diyelimovulasyondan net soylenemez pik degıl sımdı yumurtlama oluyo da olabılır pco gibi bi nedenden de olabılır ne umutlandırayım ne umudunu kırayım. bence gebelık testı yapsan daha ıyı olur :)
ederim canım benim anen öyle yap bekle olmazsa kan ver için rahat etsinArtık kaset testle uğraşmam galiba cuma gününe kadar beklicem adet olursam olurum olmadım hemen kan testi yaptırıcam çok çok dua edin benim için olur mu❤
Teşekkür ederim Allah razı olsunederim canım benim anen öyle yap bekle olmazsa kan ver için rahat etsin
haber ver canım merak ederim:)Teşekkür ederim Allah razı olsun
Tabi ki veririm kuzum ❤haber ver canım merak ederim:)
Merhabalar yaptınız mi testTabi ki veririm kuzum ❤
Yapmıştım ama negatif çıktı bugün de lekelenme başladı adet olucam galibaMerhabalar yaptınız mi test
Yaptım ama negatif çıktı adet oldum malesefMerhabalar yaptınız mi test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?