Bende seninle aynıyım. Yarın gecikmenin 17. Günü olucak ama benim biraz tuhaf oldu ayın 5 inde lekenle e falan oldu. Adetim 7 gün gecikince kan verdim negatifti. Yarın idrar testi yapıcam maalesef evde kalmadı artık yapa yapaBende varım.adet gecimemim 16 günü.gecikmeninn. 4 günü kan testi 0.100 çıktı.idrar testleri hep negatif.doktorum 15 gün geciksin bekle demişti.yarin kan vericem sonucu doktor gönder ona göre davranalım dedi.yogun akıntım ve kasik ağrım var ama bakalım yarın kanda kesin sonuç çıkar.artik daha geç döllenme falan olacagini sanmıyorum.17 gündür idrar testinde olsa illai belirti verirdi
Tabiki cnm sonucu alınca paylaşırım.ama benim umudum yok.her belirtiyi yasadim bu ay.ama gebelik olsa illaki çıkardı ya kendimi kandirmicamBende seninle aynıyım. Yarın gecikmenin 17. Günü olucak ama benim biraz tuhaf oldu ayın 5 inde lekenle e falan oldu. Adetim 7 gün gecikince kan verdim negatifti. Yarın idrar testi yapıcam maalesef evde kalmadı artık yapa yapahaberdar et yarın olur mu canım bende yazarım sana
Aslinda epey zaman geçmiş direk kanmi verseniz sizdeBende seninle aynıyım. Yarın gecikmenin 17. Günü olucak ama benim biraz tuhaf oldu ayın 5 inde lekenle e falan oldu. Adetim 7 gün gecikince kan verdim negatifti. Yarın idrar testi yapıcam maalesef evde kalmadı artık yapa yapahaberdar et yarın olur mu canım bende yazarım sana
Benim de benimde canım umudum kalmadı ama olmuyorum da hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum, son kez test yapıp artık kapatcam konuyu adet söktürücü içicemTabiki cnm sonucu alınca paylaşırım.ama benim umudum yok.her belirtiyi yasadim bu ay.ama gebelik olsa illaki çıkardı ya kendimi kandirmicam
Yok canım ya kan verince daha çok umutlanıyorum hem eşimi de umutlandırıyorum çıkması baya sürüyor artık çok zaman oldu zaten çıkacaksa idrarda da çıkar hemAslinda epey zaman geçmiş direk kanmi verseniz sizde
Kan verdikten sonra 3 saat icinde çıkıyor burda.ama işte kan vermedikçe ve adet olmadıkça her seferinde acami diyorum.bende artık kan sonucunu doktoruma yollicam negatif çıkarsa söktürücü vericek eminim.tup bebeğe başlarız demişti ama regl gecikmesi başlamayı engellerim bilemiyorum.bu hafta giderim sonuca göre doktora artikYok canım ya kan verince daha çok umutlanıyorum hem eşimi de umutlandırıyorum çıkması baya sürüyor artık çok zaman oldu zaten çıkacaksa idrarda da çıkar hem
Yaaa canım inşallah geç döllenme falandır hiç tüp bebek sürecine girmezsin canımKan verdikten sonra 3 saat icinde çıkıyor burda.ama işte kan vermedikçe ve adet olmadıkça her seferinde acami diyorum.bende artık kan sonucunu doktoruma yollicam negatif çıkarsa söktürücü vericek eminim.tup bebeğe başlarız demişti ama regl gecikmesi başlamayı engellerim bilemiyorum.bu hafta giderim sonuca göre doktora artik
Cnm senede bir kez gecikirdi onun haricinde her ay 2 gün öne gelirdi.muhtrmelrn senelik gecikmesine girdi yine.insallah gerek kalmasa tüp bebeğe ama napalim esim daha fazla beklemek istemiyor.bir sürü hormon alicam bir sürü iğne ilaç falan ama işte 5 ayı geçti olmadı bilmiyorum bakalım doktor beli tüp bebeh öncesi başka bir yöntem varsa onuda deneyelim derde olur inşallah.31 Aralık yumurtlama gunumdu.o günden bu güne hiç geçmeyen bir şeffaf ve beyaz akıntı kaşık bel ağrısı var.hatta göğüs ucumda bile çatlama oldu.gogusteki bütün damarlar masmavi ortada her belirtiyi yasadim aşırı gaz.ara ara ufak midr bulantısı gibi.mide yanması bile oldu ama anlamadım hiç birseyYaaa canım inşallah geç döllenme falandır hiç tüp bebek sürecine girmezsin canımBelirtin falan yok mu ? Bir de daha önce geçiktiği oluyor muydu
Bütün belirtilerde varmış canım ya inşallah bebiş vardır beklemek çok yorucu hele bir de böyle düzenli gidipte gecikince İnsan daha çok umutlanıyorCnm senede bir kez gecikirdi onun haricinde her ay 2 gün öne gelirdi.muhtrmelrn senelik gecikmesine girdi yine.insallah gerek kalmasa tüp bebeğe ama napalim esim daha fazla beklemek istemiyor.bir sürü hormon alicam bir sürü iğne ilaç falan ama işte 5 ayı geçti olmadı bilmiyorum bakalım doktor beli tüp bebeh öncesi başka bir yöntem varsa onuda deneyelim derde olur inşallah.31 Aralık yumurtlama gunumdu.o günden bu güne hiç geçmeyen bir şeffaf ve beyaz akıntı kaşık bel ağrısı var.hatta göğüs ucumda bile çatlama oldu.gogusteki bütün damarlar masmavi ortada her belirtiyi yasadim aşırı gaz.ara ara ufak midr bulantısı gibi.mide yanması bile oldu ama anlamadım hiç birsey
Olsun cnm inan ona bile razıyım artık.nirmal yoldan keşke olabilsem.mecbur ilaç kullanicam.simdi doktordayim kan vericemBütün belirtilerde varmış canım ya inşallah bebiş vardır beklemek çok yorucu hele bir de böyle düzenli gidipte gecikince İnsan daha çok umutlanıyorben sabah uyandım regl olmuşum
Haberini bekliyorum canım inşallah vardır , kaç aydır deniyorsunOlsun cnm inan ona bile razıyım artık.nirmal yoldan keşke olabilsem.mecbur ilaç kullanicam.simdi doktordayim kan vericem
Canım ben ağustosta evlendim.ilk ay olmadı ikinci ay doktor doğum kontrol verdi.sonrada 3 ay deneyin dedi famera verdi.normal yoldan olur dedi ama olmazsa yaş itibariyle tüp bebek düşünün derim dedi.3 ayın sonunda adet gecikmesi oldu işte.bakalim şimdi kan sonucuna göre hareket edicezHaberini bekliyorum canım inşallah vardır , kaç aydır deniyorsun
Ben elendim koskoca 0.100 yazıyorHaberini bekliyorum canım inşallah vardır , kaç aydır deniyorsun
İnşallah regl gelir de devam sonraki maçlaraBen elendim koskoca 0.100 yazıyor
İnşallah regl gelir de devam sonraki maçlaraBen elendim koskoca 0.100 yazıyor
Canım ben ağustosta evlendim.ilk ay olmadı ikinci ay doktor doğum kontrol verdi.sonrada 3 ay deneyin dedi famera verdi.normal yoldan olur dedi ama olmazsa yaş itibariyle tüp bebek düşünün derim dedi.3 ayın sonunda adet gecikmesi oldu işte.bakalim şimdi kan sonucuna göre hareket e
Canım yaş kaç ki senin öyle dedi? Başka bi doktora daha git benceCanım ben ağustosta evlendim.ilk ay olmadı ikinci ay doktor doğum kontrol verdi.sonrada 3 ay deneyin dedi famera verdi.normal yoldan olur dedi ama olmazsa yaş itibariyle tüp bebek düşünün derim dedi.3 ayın sonunda adet gecikmesi oldu işte.bakalim şimdi kan sonucuna göre hareket edicez
Cnm 40 yaşındayım benİnşallah regl gelir de devam sonraki maçlara
Canım yaş kaç ki senin öyle dedi? Başka bi doktora daha git bence
20 günlük gecikmeden sonra artık idrar testi yapmak ve hatta negatif gormeme rağmen eğlenceli hale geldi bende.eczane görünce otomatik girip alıyorumBen varım
Normalde beklenen adet tarihim 13 ocak bugün 14. Günüm ve hala adet olmadım.
Gecikmenin 10-11. Günü pembemsi kahvemsi lekelenmem oldu bir iki gün sürdü kesildi. İlk görünce aha şükür artık adet oluyorum dedim ama devamı gelmedi tık yok.
Adetleri aşırı düzenli biri olarak neden böyle oldu bu ay anlamadım. Sat 15 Aralık o zamandan beri çocuk düşünüyoruz diyorum acaba psikolojik mi belki 20 tane test yapmışımdır ama bit şey dr çıkmadı
Ovulasyon testleriyle takip ettim yumurtlamam 12 kasımdı yani beklenen adet tarihimden bir gün önce. O zaman da şaşırmıştım burda konu da açmıştım hatta ya geç döllenme falan yaşıyorum ya da bildiğin psikolojik bir şeyler ama artık cidden ya olsun ya testler pozitif çıksın böyle arada kalmak ne kötü
Bu ara da yumurtlama gördükten bir hafta sonra kan testi de vermiştim ama negatifti
Sonuç me çıktıKızlar bende aynıyım bugün 14. Günüm hâlâ olmadım hiç bu kadar gecikmezdi 1 belki 2 gün gecikirdi nie olmadım anlamadım 8 ve 12 . Günler test yaptım negatif yarın sağlık ocağında kan vericm bakalım ne çıkacak
Ve sol kasığıma sancı giriyor beyaz akıntım var
20 günlük gecikmeden sonra artık idrar testi yapmak ve hatta negatif gormeme rağmen eğlenceli hale geldi bende.eczane görünce otomatik girip alıyorumbenimde bu ay testlere verdiğim para 300 geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?