Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar reglim hala gelmedi ağrılarım oluyor ama sökülmüyor gibi çok stresten dolayı böyle oluyor olabilir mi bu bugün ilk idrarla yaptığın erken gebelik testi eğer hamile olsaydım silik bile çıkmaz mıydı bu kadar gecikmeye bugün 16. Gün
Doktor pcosa yatkınlığın var demişti emziriyorum birde daha öncede hep düzensiz oluyordum doğumumdan sonrada düzensiz oldum birde çok stres yaptım küçük bebeğim var diye
Doktor pcosa yatkınlığın var demişti emziriyorum birde daha öncede hep düzensiz oluyordum doğumumdan sonrada düzensiz oldum birde çok stres yaptım küçük bebeğim var diye
Evet o zamanlar bilmiyordum pcosa yatkınlığım olduğunu ama doğumumdan önce de regl olmaya başladığım zamanlardan beri hep düzensizdi doğum kontrol haşı kullanıyordum bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım
Evet o zamanlar bilmiyordum pcosa yatkınlığım olduğunu ama doğumumdan önce de regl olmaya başladığım zamanlardan beri hep düzensizdi doğum kontrol haşı kullanıyordum bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım