16 gün sonra regl oldum???

mia99m

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
30
10
8
26
merhabalar umarım biri cevap yazar
benim normalde çok düzenli bir takvimim vardır, fakat en son 5 gün erken oldum (tatile gittim geldim havalar diyelim).
bu ay yumurtlama günümden itibaren 3-4 gündür kahverengi lekelenmem vardı (bu da ilk) ve 4. günün sonunda regl oldum basbaya. normalde de regl zamanım öncesi ilk kahverengi lekelenme ile başlar. fakat şu an aslında takvimimin 16. günündeyim (normalde 28-32 arasında değişir). bu ay yumurtlama olmadı mı demek bu? daha önce çikolata kistim vardı onunla bir alakası olabilir mi yoksa tamamen sıcaklar ve hormonlar mı demeliyim, daha önce başına gelen varsa söylerse çok sevinirim. doktora randevu aldım fakat yine tatilde olduğum için 11 gün sonra gidebileceğim teşekkürler

benim normalde çok düzenli bir takvimim vardır, fakat en son 5 gün erken oldum (tatile gittim geldim havalar diyelim).
bu ay yumurtlama günümden itibaren 3-4 gündür kahverengi lekelenmem vardı (bu da ilk) ve 4. günün sonunda regl oldum basbaya. normalde de regl zamanım öncesi ilk kahverengi lekelenme ile başlar. fakat şu an aslında takvimimin 16. günündeyim (normalde 28-32 arasında değişir). bu ay yumurtlama olmadı mı demek bu? daha önce çikolata kistim vardı onunla bir alakası olabilir mi yoksa tamamen sıcaklar ve hormonlar mı demeliyim, daha önce başına gelen varsa söylerse çok sevinirim. doktora randevu aldım fakat yine tatilde olduğum için 11 gün sonra gidebileceğim teşekkürler
Yakın zamanda asi oldunuz mu asi olan bazı kişilerde bu tarz seyler olabiliyormuş

Merhaba, aşı demek istediniz değil mi?
Evet aşı olduktan sonra reglm erken geldi ve şu an ikincisini yaşıyorum bir ay içinde :/ Hem de daha ağır

siz duydunuz mu başka birinden? ilk defa bu kadar şaşma yaşayınca telaşlandım
Burda bir suru kisi yazdı cnm biontech sonrası regl olamayanlar ya da erken olanlar bi arama butonuna yazın isterseniz muhtemelen asi kaynaklı gelişmiş birsey

Ovülasyon testi alıp böyle zamanlarda yumurtlama takibi yapılabilir. Benim korunmayı bıraktıktan sonra adetim düzensizleşmişti biraz. Öne ve yA sonraya kaydığı durumlar da yumurtlama ancak ovülasyon ile doğru test edilir. Kist varsa da hamile kalabilmek için doktorunuz ile iletişime geçin bence

Back
X