İlk resm bacak arası, digeri yan profil ultrason görüntüsüUltrosında tam olarak bacak arasını işaretleyip atarmısınız neresi 2. resimden tam anlayamadım ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk resm bacak arası, digeri yan profil ultrason görüntüsüUltrosında tam olarak bacak arasını işaretleyip atarmısınız neresi 2. resimden tam anlayamadım ben
Hem çıkıntı var gibi hem 3 çizgi gibide duruyor valla bende çok merak ettimİlk resm bacak arası, digeri yan profil ultrason görüntüsü
Aynen öyle))) o yüzden kafa karıştırıcıHem çıkıntı var gibi hem 3 çizgi gibide duruyor valla bende çok merak ettim
Erkekİyi günler. 16.hafta bacak arası ultrason görüntüsü. Aramızda belki az çok anlayan tecrübesi olanlar vardır. Bir tahminde bulunabilirmisiniz
Çok teşekkür ederimErkekSağlıkla gelsin..
Çok teşekkür ederimAmin inşallah. Nerden anladınız acaba?
Eki Görüntüle 3625140
Şurdakini testislerine benzettim..
Teşekkür ederim. Ben anlamıyorum da. O yüzden fikirleri merak ediyorumEki Görüntüle 3625140
Şurdakini testislerine benzettim..
Nerden anladınız? Ben şüpheliyim vallahSizinki kesin erkek bence
Bence cok netNerden anladınız? Ben şüpheliyim vallah
Gerçektenmi? Oğlunuzda bu şekilmiydi? Ben nedense kızlardakı 3çizgiye benzetmişdimBence cok netoglmunkine benziyor
Cikinti cok net gorunuyor zatenGerçektenmi? Oğlunuzda bu şekilmiydi? Ben nedense kızlardakı 3çizgiye benzetmişdim
Tamam)Cikinti cok net gorunuyor zaten
Kesinlesince haber verin