16. Hafta cinsiyet kesin midir?

green55

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
139
39
298
Samsun
Doktorumuz 12. Haftada kız dedi ama 16. Hafta da erkek dedi. Tabi ben hayaller kurdum ve yıkıldı. Tabi ki öncelikle sağlıklı olsun ama kesin mi sizce? Başına böyle birşey gelen var mı lütfen cevaplayın ultrason görüntüsünü de attım

Eklentiler

• 06113ACA-0942-4DFE-A5F8-61E3733AB5DA.webp
    06113ACA-0942-4DFE-A5F8-61E3733AB5DA.webp
    57,8 KB · Görüntüleme: 832
Son düzenleme:
Doktorumuz 12. Haftada kız dedi ama 16. Hafta da erkek dedi. Tabi ben hayaller kurdum ve yıkıldı. Tabi ki öncelikle sağlıklı olsun ama kesin mi sizce? Başına böyle birşey gelen var mı lütfen cevaplayın ultrason görüntüsünü de attım
Erkek Canim pipisi ortada 12. Haftalarda daha henüz yeni oluşmaya başladığı için böyle yanılgılar olabiliyor

Cok belli cano erkek bu hayirli olsun 😚

Baştan kız denmeseydi hayal kırıklığına uğramazdım keşke demese doktorlar emin olmadan ki ben sormamıştım bile cinsiyetini üstelik %90 kız dedi insanda %10 ihtimali de önemsemiyor neyse kimseye içimi dökemiyorum buraya boşalttım içimi tabiki sağlıklı olması tek duam buna da alışıcam inşallah

Yaa doktorun "çükü" yazmasına bayıldım 😂😂😂😂❤️ bende nolur nolmaz diye bekleyip 15.haftamda gideceğim cinsiyet öğrenmeye yoksa çok yanlış durumlar çıkabiliyor 🥺

Bencede erkek canım❣️

Back
X