Gebelikte bebeğin suyu azalması

hipokrat

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
537
63
13
Kızlar öncelikle ablam için yazıyorum dualarınıza ihtiyacımız var. 18. Hafta doldu cinsiyet erkek doktor dedi 3,96 su var. Suyu biraz az havuç ve armut ye dedi haftaya tekrar bakacak korkuyoruz başına gelen varmı düzelen var mı zaten 1 kaybı vardı yıllar sonra oldu. Moralimiz bozuk başına gelen var mı acaba

Kızlar öncelikle ablam için yazıyorum dualarınıza ihtiyacımız var. 18. Hafta doldu cinsiyet erkek doktor dedi 3,96 su var. Suyu biraz az havuç ve armut ye dedi haftaya tekrar bakacak korkuyoruz başına gelen varmı düzelen var mı zaten 1 kaybı vardı yıllar sonra oldu. Moralimiz bozuk başına gelen var mı acaba
Yanlış mı öneride bulunuyorum bilmiyorum ama suyumun fazlalığı meyve yememle alakalıydı sanırım. Doktor suyuma bakarak meyveyi çok mu yiyorsun diyordu ve ben gerçekten hamileyken meyve ile besleniyordum neredeyse. Portakal ve mandalina yiyordum hep. Kış gebeliğiydi. Siz de mevsim meyveleri ile devam edin sulu sulu. Ama unutmayın herşeyin fazlası zarar. Gebelikte şekerin de ciddiyetini unutmayın.

Yanlış mı öneride bulunuyorum bilmiyorum ama suyumun fazlalığı meyve yememle alakalıydı sanırım. Doktor suyuma bakarak meyveyi çok mu yiyorsun diyordu ve ben gerçekten hamileyken meyve ile besleniyordum neredeyse. Portakal ve mandalina yiyordum hep. Kış gebeliğiydi. Siz de mevsim meyveleri ile devam edin sulu sulu. Ama unutmayın herşeyin fazlası zarar. Gebelikte şekerin de ciddiyetini unutmayın.
Vallahi bu durumu ablam yaşıyor çok üzgünüm. Zorlu bir kayıbı vardı kalp durması bu ikini bebeği dua edermisiniz 🤲🏻🤲🏻

Vallahi bu durumu ablam yaşıyor çok üzgünüm. Zorlu bir kayıbı vardı kalp durması bu ikini bebeği dua edermisiniz 🤲🏻🤲🏻
Tabi. Rabbim hayırla sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin. Yiyecek ekmeği varsa, bu dünyada alacak nefesi varsa doğacaktır Allah’ın izniyle
Güzel düşünelim güzel olsun 🩷🤲🏼

geçmiş olsun bol su içsin sulu meyveler tüketsin örneğin karpuz çok etkiliymiş benim de tersine suyum fazla diye doktor yeme dedi

Bendede 2. Hamileliğimde su fazlalığı vardı doktor banada tatlı yemeyi kes demişti

seker ve sekerli meyveler su fazlalığı yapıyor. ama dilkat edilmeli gebelik sekerine de cevirmesin. bol bol su ve havuç suyu tületsin ablanız.

su azlığı bebeğin böbreklerinin sağlıklı çalışmamasından kaynaklıdır. bebeğin içerisinde bulunduğu sıvı bebeğin idrarından oluşuyor. yani bebek ne kadar çok çiş yaparsa, suyu o kadar fazla olur

Merhaba. Ben 23+5’teyim. Bana da detaylı ultrasondan sonra bebeğin suyu az dendi. Korkulacak bir durum yok ama takip edeceğiz dedi doktor. Havuç suyunu, su tüketimini sordum. Benim muayene olduğum iki doktor da bebeğin suyunun bunlarla alakası yok, çiş yapmasıyla alakalı dediler. Ben yine de bol su içtim. Çok abartmadan meyve yedim. Özellikle karpuz tükettim. 1 hafta sonra kontrole gittim. Bu doktor biz bebeğin suyunun bol bol olmasını isteriz. Muayene olduğun diğer doktor belki bu yüzden suyun alt sınırda demiştir dedi. Suyun biraz az ama yetersiz değil dedi. Bebeğimin böbrekleri sağlıklı, mesanesi dolu çıktı son kontrolde. Doktor bu bebeğin çişini yaptığını gösterir dedi. Zaten her hafta kontrole gidiyorum. Bu yüzden hiç stres yapmıyorum. Çünkü stres de çok etkiliyor bebeklerimizi.

Back
X