Merhaba ben 16 haftadayım çevredekiler karnımın çok aşağıda olduğunu söylüyor normal mi bu oturduğum zaman karnımın aşağıda olduğunu hissediyorum oturamıyorum. Fotoğraf atacam bakar mısınız yorumlarınızi yazın lütfen
E normal zaten, hafta ilerledikçe yukarıya doğru çıkar, son haftalarda bebek kanala indikçe karında iner, boşver cahil cahil laflar, bu normal bebeğin gelişim durumu
Merhaba ben 16 haftadayım çevredekiler karnımın çok aşağıda olduğunu söylüyor normal mi bu oturduğum zaman karnımın aşağıda olduğunu hissediyorum oturamıyorum. Fotoğraf atacam bakar mısınız yorumlarınızi yazın lütfen
Çevredekilerin başka derdi yok muymuş . Sizde onlara kocanı başka kadınla gördüm diyin biraz da onlar düşünsünler
Ne özelimize saygı kaldı ne bedenimize tövbe ya Rabbim ya ağzı olan konuşacaksa bizde konuşalım .
Peki onlar konuştu da siz internet gibi bir teknoloji varken araştırma gereği duymadınız mı ?