Tekrarlayan gebelik kayıpları

Hamile kalabiliyor olmak evet güzel ama sıkıntı nedir bilinmeden kalınan her hamilelik benim durumumda hüsranla sonuçlandı maalesef. Sürekli sıkıntı nedir diye diye kendime sıkıntı da çıkarmak istemem belki sıkıntılıda bir durum yok Allahin işi bilmiyorum ama bir şeyler yolunda gitmiyor sonuç olarak. Sizde de görüldüğü gibi bu yollardan geçip sağlıklı hamilelik geçiren veya eşi benim eşimin durumunda olup haberi daha olmayan sağlıklı hamilelik yasayan da çok insan var. O nedenle en azından bende bir sıkıntı varsa bilmek istiyorum belki yok ama bunu bilmek en azından kafa olarak beni rahatlatacak. Dediğiniz gibi kan sulandirici olayının bende pihtilasma sorunu olmasa dahi denenmesi gerektiğini düşünüyorum veya bağışıklık için serum. Takıntılı bir insan olduğum için kafam hep sorun üretiyor.
Yok estağfirullah takıntı olarak düşünmüyorum bunu. Bu yollardan geçen biri takıntı olmadığını bilir zaten. Bende sizin gibi düşünüyordum. Kimse bize bişeyiniz yok diyor ama bişey var ki olmuyor diyordum. Allaha bırakınca kendimi o zaman rahat ettim. Çünkü denemedik birşey bırakmamıştım

Back