- 11 Nisan 2019
- 449
- 123
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de oluyor ve idrar tahlili yapildi kana bakildi bisey cikmadi kasilmam yoktu , yumurtalik kistim vs de yok. Kasıklarimda agri oluyor, idrar enfeksiyonj yasadigimjz zqmanki agrinin bi tık daha az olani gibiydi.Doktor sebep bulamadi progestan verdi her ihtimale karsi ve onu kullaniyorjm agrim kalmadi. Sonra agri yok diye biraktim 1 hafta sobra tekrwr basladi sanirim kullanmam gerekecek doguma dek. Korkuma tekrar basladim ama hep mi devam edip etmeyecegimi soracagim.Merhabalar arkadaşlar 16.haftayi bugün bitirmiş durumdayım ama 3 4 gündür kasigimda batmalar kasılmalar oluyor bazıları normal diyor randevuma 1 hafta var henüz uyku sorununa yaşıyorum geceleri uykuya dalamiyorum aynı durumu yaşayan varmı
Progestan kötü ya d a zararı olan bi hap değil. Sendeki agrının fazlası olmuştu bende. İkiye ve sonra 3 e çıkardı doktor. Agrılarım geçmişti şükür ki. Allah bulandan razı olsun. Doğuma kadar kullanılıyor genelde, bikac hafta önce bırakıyorsun sadece doktor tavsiyesiyle. Sağ Salim al kucağına sende evladını inşBende de oluyor ve idrar tahlili yapildi kana bakildi bisey cikmadi kasilmam yoktu , yumurtalik kistim vs de yok. Kasıklarimda agri oluyor, idrar enfeksiyonj yasadigimjz zqmanki agrinin bi tık daha az olani gibiydi.Doktor sebep bulamadi progestan verdi her ihtimale karsi ve onu kullaniyorjm agrim kalmadi. Sonra agri yok diye biraktim 1 hafta sobra tekrwr basladi sanirim kullanmam gerekecek doguma dek. Korkuma tekrar basladim ama hep mi devam edip etmeyecegimi soracagim.
Sagol canim rahatlattin beni.Evet okumustum vucuta ozellikle hamilelikte belli seviyede bulunmasi gereken bi hormon.Aynen bulandan razi olsun Allah. Eski insanlar ne yapiyordu diyorum bazen tip ilerlememisken :)Amim cumlemiz canim saglikla huzurla kavusalim yavrularimizaProgestan kötü ya d a zararı olan bi hap değil. Sendeki agrının fazlası olmuştu bende. İkiye ve sonra 3 e çıkardı doktor. Agrılarım geçmişti şükür ki. Allah bulandan razı olsun. Doğuma kadar kullanılıyor genelde, bikac hafta önce bırakıyorsun sadece doktor tavsiyesiyle. Sağ Salim al kucağına sende evladını inş![]()
Hatta doktoruna sorabilirsin , magnezyum diasporal var. Çok etkili. Soda da işe yarıyormuş bazılarında bu agrılara. Ama ben yukardakini de kullandım o da iyi gelmişti canım. Bu da zararsız ve baya etkili. Şifa olsunBu arada doktor devam edebilirsin sorun yok dedi.Bebek ve rahim buyumesiyle olusan durum sendeki demekki dedi.
1 aydir magosit kullaniyorum canim onu vermisti. Bu magositi hamilelikten once de kullanmistim kasik agrim vardi idrar enfeksyonundanmis o zaman gerci.Hatta doktoruna sorabilirsin , magnezyum diasporal var. Çok etkili. Soda da işe yarıyormuş bazılarında bu agrılara. Ama ben yukardakini de kullandım o da iyi gelmişti canım. Bu da zararsız ve baya etkili. Şifa olsun
Aynen gitmedim zaten pazartesi zaten randevum var bakicak doktor rahatsız edecek ağrı değil zaten anlık batmalar azaldı biraz dahaÇok çok normal içinizi ferah tutunKasılma ve batma çok farklı şeyler ve her ikisini de yaşadım. 12.haftadan 14.haftanın başına kadar kasıklarıma bıçaklar saplanıyordu. Hatta o an nefesim kesilip hareket edemiyordum anlık olarak. Kontrol sırasında da yaşadım aynı durumu ve doktora tam şu an dediğim anda ultrasondaydım. Kontrol etti ve hiçbir sorun yok dedi. İçim rahat etmedi 2 kez idrar kültürü verdim, enfeksiyon hastalıklarına gittim, sonuç hiçbir şey yok
Bunun dışında 15.haftadan beri ara ara rahmimde kasılma var. Bir balon düşünün ve iki elinizle sıkıp bırakın. Tam olarak içimde hissettiğim şey bu.. Bunun için de kontrol edildi ve sonuç yine normalRahim büyüdüğü için büyüme ağrıları, kasılmaları özellikle ilk gebelikte böyle güçlü olabiliyormuş.
3 farklı doktor da aynı şeyi söyledi bu arada yani tek doktorla sınırlı kalmadım![]()
Anladım canım benim ağrım yok aslında anlık batmalar düzenlide değil azaldı zaten geçmiş olsun sahada ins birşey yokturBende de oluyor ve idrar tahlili yapildi kana bakildi bisey cikmadi kasilmam yoktu , yumurtalik kistim vs de yok. Kasıklarimda agri oluyor, idrar enfeksiyonj yasadigimjz zqmanki agrinin bi tık daha az olani gibiydi.Doktor sebep bulamadi progestan verdi her ihtimale karsi ve onu kullaniyorjm agrim kalmadi. Sonra agri yok diye biraktim 1 hafta sobra tekrwr basladi sanirim kullanmam gerekecek doguma dek. Korkuma tekrar basladim ama hep mi devam edip etmeyecegimi soracagim.
Aynen canım araştırdım bende magnezyum iyi geliyomus ceviz ve maden suyuna yöneldim geçti diyebilirim gün içinde tek tük oluyor batmalar normal bence çokta takmamak lazım Allah nasip edicekse her türlü ediyor birçok şey yaşamış biri olarak söylüyorumHatta doktoruna sorabilirsin , magnezyum diasporal var. Çok etkili. Soda da işe yarıyormuş bazılarında bu agrılara. Ama ben yukardakini de kullandım o da iyi gelmişti canım. Bu da zararsız ve baya etkili. Şifa olsun