- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
Tipini falan sana mı benzicek babasına ni :)Gerçekten mivalla öğrendik rahatladık şimdi de kendimi boşlukta hissediyorum neyi merak etcem şimdi
babasına da benzeyebilir ya yabancı değil ne de olsaTipini falan sana mı benzicek babasına ni :)
23.hafta %80 kız dedi göremedi bu zamana kadar 26.hafta kız dedi 29.hafta %90 kız denildi 3 ayrı dr tarafından kız denildi geçte olsa şimdi 31 haftalığızöğrendik kızlar prensesimiz geliyor
Ooo baya gec söylemisler senin cnm :) bide senin iki oglun var demi bu ücüncü masallah23.hafta %80 kız dedi göremedi bu zamana kadar 26.hafta kız dedi 29.hafta %90 kız denildi 3 ayrı dr tarafından kız denildi geçte olsa şimdi 31 haftalığız
Evet 3.kızımız geliyor zati her kontrol yüreğim ağzımda gidiyordum canları sağolsun ama insan bir kız istiyor hep erkeklerin arasında pembişler girsin evimeOoo baya gec söylemisler senin cnm :) bide senin iki oglun var demi bu ücüncü masallah
Tabiki ne demek seni cok ama cok iyi anlyiorum.. Benim senin gibi 2 oglusum yok 1 tane ama ben bile o kadar hevesliyimki pembislere.. Hayirlisi bakalim ins ben o kadar gec ögrenmem.. Simdi zor sabir ediorum :)Evet 3.kızımız geliyor zati her kontrol yüreğim ağzımda gidiyordum canları sağolsun ama insan bir kız istiyor hep erkeklerin arasında pembişler girsin evime
Sabretmek zor oluyor her defasında bugün söylicekmi tamam hadi erkek deyin kalkayım yüreğim küt küt Rabbim banada bu mutluluğu tattıracakmısın benim hiç kız kardeşim yok çok zorlanıyor insan şükür Rabbim verdi kurban olfuğum sağlıkla kucağıma almayıda basip etsinTabiki ne demek seni cok ama cok iyi anlyiorum.. Benim senin gibi 2 oglusum yok 1 tane ama ben bile o kadar hevesliyimki pembislere.. Hayirlisi bakalim ins ben o kadar gec ögrenmem.. Simdi zor sabir ediorum :)
hayırlı ugurlu olsun! allah saglıkla kucaginiza almak nasip etsin.Sabretmek zor oluyor her defasında bugün söylicekmi tamam hadi erkek deyin kalkayım yüreğim küt küt Rabbim banada bu mutluluğu tattıracakmısın benim hiç kız kardeşim yok çok zorlanıyor insan şükür Rabbim verdi kurban olfuğum sağlıkla kucağıma almayıda basip etsin
Amin cümlemize nasip etsinhayırlı ugurlu olsun! allah saglıkla kucaginiza almak nasip etsin.
güzel günlerle gelsin bebişiniz bahtı güzel, tahtı güzel olaun en önemlisi de sağlıklı olsunOlleyler bebeğimin cinsiyeti belli olduuu :) Kızımız oluyo Durum geliyooo
Çoooook teşekkür ederimmm tüm güzel duaların için âmin :)))güzel günlerle gelsin bebişiniz bahtı güzel, tahtı güzel olaun en önemlisi de sağlıklı olsun
Canım benim de öyleydi daha doğrusu bağdaş kurduğu için görünmüyodu doktor alttan baktı mecburen. Eğer çok merak ediyosan doktorundan rica edebilirsinkızlar bugün de göstermedi kendini elini kapatmışsadece şimdilik bir erkek organı yok ama net görünmüyor dedi doktorum da biraz su iç çikolata ye az sonra yine gel dedi umarım açar bacakları dua edin çok merak ediyoruz
canım öğrendik biz o gün ikinci denemede baya hareketliydi ve gösterdi kendini :)Canım benim de öyleydi daha doğrusu bağdaş kurduğu için görünmüyodu doktor alttan baktı mecburen. Eğer çok merak ediyosan doktorundan rica edebilirsin
Aaaa çok sevindimmm ben eski msjı gördüm sanırım :) peki kız mı erkek mi <3 :))canım öğrendik biz o gün ikinci denemede baya hareketliydi ve gösterdi kendini :)
Kız canımAaaa çok sevindimmm ben eski msjı gördüm sanırım :) peki kız mı erkek mi <3 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?