16. haftada cinsiyet göremiyoruz

Evet 3.kızımız geliyor zati her kontrol yüreğim ağzımda gidiyordum canları sağolsun ama insan bir kız istiyor hep erkeklerin arasında pembişler girsin evime
Tabiki ne demek seni cok ama cok iyi anlyiorum.. Benim senin gibi 2 oglusum yok 1 tane ama ben bile o kadar hevesliyimki pembislere.. Hayirlisi bakalim ins ben o kadar gec ögrenmem.. Simdi zor sabir ediorum :)

Tabiki ne demek seni cok ama cok iyi anlyiorum.. Benim senin gibi 2 oglusum yok 1 tane ama ben bile o kadar hevesliyimki pembislere.. Hayirlisi bakalim ins ben o kadar gec ögrenmem.. Simdi zor sabir ediorum :)
Sabretmek zor oluyor her defasında bugün söylicekmi tamam hadi erkek deyin kalkayım yüreğim küt küt Rabbim banada bu mutluluğu tattıracakmısın benim hiç kız kardeşim yok çok zorlanıyor insan şükür Rabbim verdi kurban olfuğum sağlıkla kucağıma almayıda basip etsin

hayırlı ugurlu olsun! allah saglıkla kucaginiza almak nasip etsin.

bizde geçen salı gittik 14. haftada, çok hareketliydi doktorda pek ilgilenmedi bacakları çapraz dedi poposunu dönmedi hiç göremedi.

Canım benim de öyleydi daha doğrusu bağdaş kurduğu için görünmüyodu doktor alttan baktı mecburen. Eğer çok merak ediyosan doktorundan rica edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…