16. haftada görülen cinsiyet

aysu79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2010
32
0
86
Ankara
evet arkadaşlar özellikle size oldumu merak ediyorum ? 16. haftada kız denilip 20. haftada değişme ihtimali varmı ?
erken haftalarda yanılma payı yüksek ama 16. haftada sizin başınıza geldimi?

bana 12.haftada erkek 16.haftada kız demişlerdi,ama bi arkadaşıma oğlunuz olucak dendi 40 hafta boyunca,herşey mavi alındı,erkek ismi hazırlandı,ama doğumda kucağa kız
geldi:))şok:)))karıştığını falan bile düşündüler, bu arada özel hastanede yaptı doğumu,herşeye hazırlıklı olmak lazım

yanılma ihtimali hep var canım arkadaşın da dediği gibi doğumda gerçek cinsiyeti görenler var kordon yüzünden karıştırılması çok mümkün oluyo

başka kimsede olmadı mı arkadaşlar ??? sanırım önceden daha çok oluyordu şimdi kullanılan cihazlarda yeni teknolojiyle geliştiği için olmuyor heralde değilmi ??
Bu arada cinsiyetden çok inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Allah olmayanlarada nasip eder inşallah

Artık doktorlar emin olmadan söylemiyor cinsiyeti.Pozisyon netse 14.haftada görülebiliyor bizde öyle olmuştu mesela.14.aftada öğrenmiştik.Cihazlar daha kaliteli ve net dr.undan eminsen değişmez bence...16.haftada sanmıyorum.

İnsan merak ediyor mutlaka ki fakat mühim olan sağlıklı hayırlı evlat olmaları.

Hayırlı doğumlar

canım doktorun tecrubesıne baglı bence cunku bana kız dedı ve oyle devam ettı degışmedı hıç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…