16. haftada olup hala sıkıntıları devam eden arkadaşlar var mı???

dibomelike

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
7
0
16
Çorum
Sevgili Anne adayları, ben 16. haftanın içindeyim 6. haftadan beri bulantı ve kusmalar beni hayattan soğuttu. 3 ay bitince geçer dediler ama hala devam ediyor. Abartmıyorum lavoba resmen yaşam alanım olmuştu. Günde 30 dan fazla çıkardığım oluyordu bu hafta biraz hafifledi ama yinede devam ediyor. Baş ve göz ağrılarım da başladı. Doktoruma göre normal her bünye farklı tepki gösterebiliyormuş ama ben artık dayanamıyorum. Uykunun bile tadı yok. Denemediğim çözüm yolu kalmadı Sıkıntıları hala devam eden arkadaşlar var mı??

cnm inşallah en kısa zamanda geçer. 4 hafta çektim ben bulantıları ama 3.ayda geçti tabi. ama gerçekten çok zor. ben sakız çiğniyodum bol bol azda olsa iyi geliyodu bana.

benimde 6 haftalıkken başlamıştı 12. haftanın sonunda azaldı şimdi çok rahatım allah'a şükür sadece sabahları biraz bulantım oluyor.inşallah seninde en yakınzamanda geçer canm allah kolaylık versinn.

ah arkadaşlar benim hiç ümidim kalmadı sanırım ben 9 ay boyunca sıkıntı çeken hamişlerden olacağım( iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canlarr

bi arkadaşımın da herşeyden midesi bulanıyodu, hatta bi iki kere hastanede de yattı. sürekli diş macunu kokluyodu. sürekli çubuk kraker yiyodu, bunları denedin mi?

benimde devamli midem bulaniyor

artik depresyona girdim resmen 8-9 haftadir sosyal hayatim sifir

hic bi yere cikamiyorum, biraz iyi oluncada cikincada pisman oluyorum - gecenlerde alisveris merkezinde icimi disima cikardim resmen rezil oldum

bi an önce bitsin su bulantilar kusmalar diyorum ama hastanede bile yattim ise yaramadi, son kontrolümde yine hastaneye almak istediler

herkesin farkli oluyor diyorlar 12-13 haftadan sonra düzelir diyorlar ama düzelme yok galiba bende 9 ay cekecegim

ah arkadaşlar benim hiç ümidim kalmadı sanırım ben 9 ay boyunca sıkıntı çeken hamişlerden olacağım( iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canlarr

canım benim de 6.haftada başladım şu an 15.haftamdayım 14+4 ve hala her gece istifrağ ediyorum.sabaha kadar uyuyamıyorum, çünkü sürekli kusma hissim var. ben de acaba 9 ay çekecekmiyim diyorum. inşallah çekmeyiz.
dayanılır gibi değil.
nasıl bir bünyeyse bizimkisi, ağzımda aftlar kaç kez çıktı, yemek yiyemiyorum.
hastanede serumlar yedim,
iğneler oldum fayda etmedi.
şimdi biraz azaldı ama gene de var.
inşallah 9 ay çekmeyiz

aynı durum bende de var. 1.5 ay işe bile gelemedim.
gezmeye hiç çıkmadım. hatta evdeki odayı bile değiştirince kusuyordum o derece.
şimdi biraz azaldı ama gene akşamları kusuyorum

inşallah 9 ay çekmeyiz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gecmis olsun kizlar. Ben de 8. Haftamdan beri bulanti ve kusma yasiyorum. 2 aydir ise gitmiyorum. Evde depresyon modunda yasiyorum. Ilk haftalar gram yiyemedigim icin 7 kilo verdim. Simdi ilac yardimiyla yemeye basladim. Mucize ilac. Icmedigim zaman yediklerimi cikariyorum. Oyle iste.

geçmiş olsun canım 17.haftadasın ve hala devam mı ediyor?
ayyy inş. bizim etmez.
peki ne o ilaç?

geçmiş olsun canım 17.haftadasın ve hala devam mı ediyor?
ayyy inş. bizim etmez.
peki ne o ilaç?

Evet canim malesef devam ediyo. Ozellikle banyo yaptigim gunler yatak dosek yatiyorum. Ilacin adini burda yazmak yasak sanirim canim zo.. diye basliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…