16. haftadayım ama hala mide bulantısı, kusma yaşıyorum, zayıflıyorum :(

canım ben de 12. haftadayım hala devam ediyor kusma mide bulantıları iştahsızlık ben de kilo veriyorum canım bir şey istemiyor ama bir haftadır biraz azaldı kusmalarım bakalım ne zaman tamamen bitecek kişiden kişiye değişiyor canım hamilelikte

benim 18. haftaya kadar devam etmişti bulantılar. 20. haftadan sonra kendime gelmiştim biraz daha sabretmen lazım. ayrıca kilo alamıyorum diye üzülme o mide bulantıları geçince çok hızlı alıyorsun :)

ilk zamanlarki gibi değil ama hâlâ devam ediyor 10 kilo verdim bebiş iyi çok şükür.
canım sende vermişsin baya. kusma mahvediyor insanı ya. onlar iyi olsunda biz bi şekilde kendimizi toparlarız inş. ben bebeğim büyümezse diye korktum. bide hep derdim bol bol balık yiyecem ceviz yiyecem bol omega 3 alcam. hiçbirini yapamadım :KK43: buda bebişi etkilemez umarım.

benim 18. haftaya kadar devam etmişti bulantılar. 20. haftadan sonra kendime gelmiştim biraz daha sabretmen lazım. ayrıca kilo alamıyorum diye üzülme o mide bulantıları geçince çok hızlı alıyorsun :)
inşallah dediğin gibi olur canım yemek kokusu acayip dokunuyo bana hiçbişeyim yoktu 11. haftaya kadar. kusma olaayı mahfediyo insanı karnıma ağrılar giriyor.

canım ben de 12. haftadayım hala devam ediyor kusma mide bulantıları iştahsızlık ben de kilo veriyorum canım bir şey istemiyor ama bir haftadır biraz azaldı kusmalarım bakalım ne zaman tamamen bitecek kişiden kişiye değişiyor canım hamilelikte
bebeklerimiz büyüsünde kendim için çekmeye razıyım onun için tedirgin oluyorum ben. doktor en son gittiğimde haftasıyla uyumlu gelişmesi demişti ama şimdi sabırsızlıkla tekrar randevumu bekliyorum ne durumda büyümeye devam mı ediyo yoksa bu durumumdan etkileniyomu kafamda deli sorular yani :p

bebeklerimiz büyüsünde kendim için çekmeye razıyım onun için tedirgin oluyorum ben. doktor en son gittiğimde haftasıyla uyumlu gelişmesi demişti ama şimdi sabırsızlıkla tekrar randevumu bekliyorum ne durumda büyümeye devam mı ediyo yoksa bu durumumdan etkileniyomu kafamda deli sorular yani :p
canım herkesin yaşadığı durumlar ilk aylar böyle bebekler besleniyordur doktor bana depolarından alır beslenir dedi merak etme sen de inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur

canım sende vermişsin baya. kusma mahvediyor insanı ya. onlar iyi olsunda biz bi şekilde kendimizi toparlarız inş. ben bebeğim büyümezse diye korktum. bide hep derdim bol bol balık yiyecem ceviz yiyecem bol omega 3 alcam. hiçbirini yapamadım :KK43: buda bebişi etkilemez umarım.
Büyüyodur inşallah serum kullandım ben iğne hap her yolu denedim. Zofran azalttı bulantıları. Ama hâlâ arada oluyo kusuyorum kilo verdim bu hafta bile. Balık et tavuk hiç yiyemedim. Ceviz badem yedim bol bol.yoğurt peynir yeni yeni yemeye başladım. Iki haftadır yemek yiyebiliyorum az az.

kaç kilosun şu an, ben hamile kaldığımda 43 kiloydum ve doktorum bu kilo bile iyi demişti. 40'ın altına düşmediysen bir şey olmaz
Ben senin iki katındım canım :KK70: şuan normal hafif balık etli duruyorum.
:KK43: Çok geçmiş olsun ya keşk bu bulantılara bir çare bulsalar uzaya gidiliyor bulantının çaresi yok
Ahh keşke. Ödüm kopuyor bundan sonraki gebeliklerimde de böyle olursam çoluğuma çocuğuma kim bakar nasıl çalışırım. :/ şu aralar azaldı ama hâlâ var. Geçen aylar bitkisel hayatta gibiydim her gün ağlıyordum. Yatmaktan her yerim tutulmuştu. :KK43:

Benim daha 6. hafta ama çok fena midem bulanıyor 1 haftadır. İşe zor gidiyorum. Daha artarsa ne yapacağım diye düşünüyorum. Sizler çalışıyor musunuz? Bu kadar bulantı ile nasıl işe gidiyorsunuz?

arkadaşlar merhaba ben de 13. haftadayım hala mide bulantıları ve kusma devam ediyor canım hiç bir şey istemiyor 4 kilo verdim vermeye de devam ediyorum bir de işe gidiyorum yol 1 saat sürüyor mahvoluyorum en çok araba beni bunaltıyor ne zaman geçecek bilmiyorum hayırlısı artık bebekler sağlıklı olsun da sabırla katlanacaz

benim durumumda olan var mı :KK43: kafaya takmaya başladım kilo alamıyorum.

Tebrikler öncelikle.. Bende de 24 saat mide bulantıs 18-19. haftaya kadar sürmüştü ve günde yeşil elma bir kaç tane de yeşil erik yiyebiliyordum... ve 7-8 kilo vermiştim... Sonra rahatladım ve toğlamda 9 kilo civarı aldım... İnşallah geçer canım..

Geçmiş olsun sabır diliyorum zencefilli şekerlerim vardı beni onlar rahatlatıyordu kısa süreliğine de olsa. Sabretmekten başka çare yok çalışan anneler de rapor alabilir

X