16 haftalık bebegimın sızce cınsıyetı ne

gamzeli2323

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
351
59
18
30
Bebegım yaramazlık yaptıgı ıcın doktor ablası net goremedı dıye ogrenemedım cınsıyetı sızce bacak arasına gore nedır cınsıyet

Banada oyle geldı ama sona dedım oyle olsa doktorda soylemezmıydı canım bızemı ole gelıo acaba :)
Erkek olsaydı bence 16. Haftaya kadar söylerdi diye düşünüyorum bacak arasını da göstermiş pozisyonu uygun aslımda söylemesi gerekti aslında . Bende dün öğrendim cinsiyeti benimde bebeğimin bacak arası böyle ve kızım oluyor

BAna dedı gostermıyor ama aslında bacak arası bellı degılmı neden soylemedı acaba bide devlete gıdıyorum 1 ay beklıcem canım saglıkla al kucagına ınsallah benimde kızdır yaa

BAna dedı gostermıyor ama aslında bacak arası bellı degılmı neden soylemedı acaba bide devlete gıdıyorum 1 ay beklıcem canım saglıkla al kucagına ınsallah benimde kızdır yaa
Devlette kolay kolay söylemiyorlar bende 14. Haftada devlete gittim söylemedi 15. Haftada özele gittim kız dedi

Sağlıkla kucağımıza alalım iniallah canım Buda bizim bacak aramız

Eklentiler

• IMG_2782.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 161
  • IMG_2783.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 155
Devlet bilerek söylemiyor canım özele gitsen öğrenirsin

Aslında soylıcektı canım doktor cokta ugrastı Allah var ama bebek gostermedı tam. Ozelde cok pahalı dıyorlar ımkanım yok uygun yer bulsam gıderım
Haklısın canım. Bebek sağlıklı olsun da cinsiyet mühim değil elbet öğrenirsin

Tabı oyle ama merak edıyorum cok sabırsızım
Uygun yerler de vardır canım araştırırsan bulursun. Ben de sırf cinsiyet için özele gittim orda öğrendim. Devlete kalsa doğuma yakın anca söylerlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…