- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Üç çizgi var canım kız büyük ihtimalleBebegım yaramazlık yaptıgı ıcın doktor ablası net goremedı dıye ogrenemedım cınsıyetı sızce bacak arasına gore nedır cınsıyetEki Görüntüle 3328817
Banada oyle geldı ama sona dedım oyle olsa doktorda soylemezmıydı canım bızemı ole gelıo acaba :)Üç çizgi var canım kız büyük ihtimalle
Erkek olsaydı bence 16. Haftaya kadar söylerdi diye düşünüyorum bacak arasını da göstermiş pozisyonu uygun aslımda söylemesi gerekti aslında . Bende dün öğrendim cinsiyeti benimde bebeğimin bacak arası böyle ve kızım oluyorBanada oyle geldı ama sona dedım oyle olsa doktorda soylemezmıydı canım bızemı ole gelıo acaba :)
BAna dedı gostermıyor ama aslında bacak arası bellı degılmı neden soylemedı acaba bide devlete gıdıyorum 1 ay beklıcemErkek olsaydı bence 16. Haftaya kadar söylerdi diye düşünüyorum bacak arasını da göstermiş pozisyonu uygun aslımda söylemesi gerekti aslında . Bende dün öğrendim cinsiyeti benimde bebeğimin bacak arası böyle ve kızım oluyor
Devlette kolay kolay söylemiyorlar bende 14. Haftada devlete gittim söylemedi 15. Haftada özele gittim kız dediBAna dedı gostermıyor ama aslında bacak arası bellı degılmı neden soylemedı acaba bide devlete gıdıyorum 1 ay beklıcemcanım saglıkla al kucagına ınsallah benimde kızdır yaa
Sağlıkla kucağımıza alalım iniallah canımBAna dedı gostermıyor ama aslında bacak arası bellı degılmı neden soylemedı acaba bide devlete gıdıyorum 1 ay beklıcemcanım saglıkla al kucagına ınsallah benimde kızdır yaa
Ozel ucretı cok pahalımı canımDevlette kolay kolay söylemiyorlar bende 14. Haftada devlete gittim söylemedi 15. Haftada özele gittim kız dedi
Devlet bilerek söylemiyor canım özele gitsen öğrenirsinBAna dedı gostermıyor ama aslında bacak arası bellı degılmı neden soylemedı acaba bide devlete gıdıyorum 1 ay beklıcemcanım saglıkla al kucagına ınsallah benimde kızdır yaa
Aslında soylıcektı canım doktor cokta ugrastı Allah var ama bebek gostermedı tam. Ozelde cok pahalı dıyorlar ımkanım yok uygun yer bulsam gıderımDevlet bilerek söylemiyor canım özele gitsen öğrenirsin
565 tl veriyorum canım normalde özele gidiyorum ama cinsiyet için bide devlete gitmek istemiştim söylemedilerOzel ucretı cok pahalımı canım
Hangı hastene cok pahali degılmıs yakınsa bana gıderım565 tl veriyorum canım normalde özele gidiyorum ama cinsiyet için bide devlete gitmek istemiştim söylemediler
Haklısın canım. Bebek sağlıklı olsun da cinsiyet mühim değil elbet öğrenirsinAslında soylıcektı canım doktor cokta ugrastı Allah var ama bebek gostermedı tam. Ozelde cok pahalı dıyorlar ımkanım yok uygun yer bulsam gıderım
Ben mersindeyim canımHangı hastene cok pahali degılmıs yakınsa bana gıderım
Tabı oyle ama merak edıyorum cok sabırsızımHaklısın canım. Bebek sağlıklı olsun da cinsiyet mühim değil elbet öğrenirsin
Istanbuldayım burda daha pahalı malesef ucretler . Rabbım evlatlarımızı sag salım almayı nasıp etsın kucagımızaBen mersindeyim canım
Uygun yerler de vardır canım araştırırsan bulursun. Ben de sırf cinsiyet için özele gittim orda öğrendim. Devlete kalsa doğuma yakın anca söylerlerdiTabı oyle ama merak edıyorum cok sabırsızım
İstanbulda medipol var diğer hastanelere göre daha uygun ben de oraya gittim.Istanbuldayım burda daha pahalı malesef ucretler . Rabbım evlatlarımızı sag salım almayı nasıp etsın kucagımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?