16 haftalık gebelik ve kasılma

kbrdglr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
652
333
103
İstanbul
İyi akşamlar arkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı çok şükür bebek iyiydi ama dr kasılmaların var dedi nasıl anladı şaşırdım.nasıl anlaşılıyor ya da kasılma anında nasıl bir durum oluyor acaba?mesela karnım geriliyor bazen kasiklarim agriyor birden bu kasılma mi oluyor?ikinci gebelik ama daha önce böyle bir durum yaşamadım nasıl oluyor anlamıyorum birde çok riskli olur mu acaba?

Canim doktorun kasilma var diyip ne yapti ? Bir öneride bulunmadi mi ? Ciddi durumlarda progestron igne başlıyorlar benim bildiğim ya da magnezyum takviyesi falan veriyorlar ne soyledi doktor tam olarak ?

Canim doktorun kasilma var diyip ne yapti ? Bir öneride bulunmadi mi ? Ciddi durumlarda progestron igne başlıyorlar benim bildiğim ya da magnezyum takviyesi falan veriyorlar ne soyledi doktor tam olarak ?
Canım bir hafta evvel magnezyum başlamıştım dr ihmal etme stresten uzak dur dedi o kadar

Canım bir hafta evvel magnezyum başlamıştım dr ihmal etme stresten uzak dur dedi o kadar
Doktor alem gercekten bence baska bir uzmana daha gorunmelisin ihmal etme derken sen ne yapabilirsin ki ? Senin elinde olan bisey degil bildigim kadariyla ama fazlaysa kasilma progsteron baslanip bu onlenmeye calisiliyor bildigim kadariyla kasilmayi onluyor cunku.
Bence mutlaka baska bir doktordan fikir al canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…