16 haftalık gebelikte akıntı

notdefterim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
50
40
3
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3-4 gündür sulu akıntım oluyor bazen berrak bazen açık sarı renkte ama yoğun değil su gibi kötü kokulu. 2 gün önce doktora gittim amniyotik sıvı mı acaba diye çok korktum doktorum ultrasondan bakıp suyu gayet iyi dedi. Hafif enfeksiyon var dedi fitil verdi. 2 gün onu kullandım bitirdim ama hala akıntı devam ediyor. Çok telaş yapıyorum ya amniyotik sıvıysa da farkedilmiyorsa ya da ağır bir enfeksiyonsa diye. Yarın sağlık ocağına idrar tahlili vermeyi düşünüyorum ama sabahtan beri durup durup ağlıyorum.. Benzer şeyleri yaşayan birisi var mı?

Aynısını yaşadım 16.haftada şuan 27.haftadayım hala ara ara oluyor enfeksiyon yok amniyotik sıvı iyi ben de takılmıyorum artık

Aynısını yaşadım 16.haftada şuan 27.haftadayım hala ara ara oluyor enfeksiyon yok amniyotik sıvı iyi ben de takılmıyorum artık
İlk kez olunca türlü türlü senaryolar kuruyorum ben de. İnşallah bir sorun çıkmadan geçer Siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Ben de 16+3 üm aynı şey oldu ara arada oluyor doktorum ter artı akıntı dedi suyuna baktı gayet iyi dedi bana da insan ister istemez sıkıntı yapıyor için rahat olsun

Ben de 16+3 üm aynı şey oldu ara arada oluyor doktorum ter artı akıntı dedi suyuna baktı gayet iyi dedi bana da insan ister istemez sıkıntı yapıyor için rahat olsun
Benimki ter değil ondan eminim de inşallah normal bir akıntıdır.. Kontrollerimi de hiç aksatmam kendimi iyi gözlemlemeye çalışırım ama olur da bir şeyi atlarsam diye korktum. Çok teşekkür ederim rahatladım biraz gerçekten

Yok yok korkma ben Adana’da yaşıyorum baya terliyoruz ne yazık ki zaten ultrasonda suyun seviyesi bellidir birşey varsa doktor direkt sorardı yani o yüzden için rahat etsin benim krem kıvamında açık iç çamaşırımı ıslatıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…