- Konu Sahibi marmaraliessizbaskan0638
Evet bende isdiyorumİnşallah bu ay güzel haberler alırız çok istiyorum Allah herkese nasip etsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende isdiyorumİnşallah bu ay güzel haberler alırız çok istiyorum Allah herkese nasip etsin inşallah
Annelik duygusu insana gelince burda çoğumuzun bildiği gibi o duyguya kitleniyoruz. Kitlendikçe stres seviyemiz artıyor. Ve aslında kendimizi ihmal ediyoruz. Anne olmak belki de çoğumuz için en kolayı ama bunu bilemediğimiz için yanlış noktalara kitleniyoruz. Kendimizi manen, ruhen güçlü kılmamız, duygu durumlarımızı sağlıklı hale getiirmeliyiz bence anne olmadan önce. Bunun yolu bazen içe yönelmekten geçer bazen dışarıdan destekle bazen manevi çalışmalarla. Kuzeninize de bence haksızlık etmişler söyledin nazar oldu o sebeple düştü demekle. Tamam nazar illa li vardır işliyordur hayatta ama fazla ehemmiyet vermek de insanın kalbini karartıyor. Çünkü bu dünyaya gelecek bir can varsa kimse önüne geçemez. Dünyaya gelmeyecekse de nazar olur, pıhtılaşma olur, üzüntü olur sebepler....Haklısınız yazıyı kaldırdım nazara da inanıyorum ister İstemez o kuzenim hemen herkese anlattı gebeliğini ve hep nazara geldin ondan bebek düştü diye tepki aldı ondan sonra bende korkmaya başladım
Evet sinir ve stres seviyem oldukça fazla acaba bunun için psikoloğa gitmeli miyim
Kuzenini kıskanman korkunçKızlar merhaba ben 24 yaşındayım eşim 28 yaşında haziran 2024de evlendik ilk 10 ay bebek düşünmedik nisan ayında denemeye başladık ve hala gebe kalamadım bütün değerlerime baktırdım Progestoron hariç onu yeni öğrendim ona da baktıracağım en kısa zamanda 5 aydır olmayınca geçen ay doktora gittik eşimle sperm testi verdi sperm de şekil bozukluğu morfoloji çıktı %4 olması gereken değer eşimde %3 çıktı ama doktor eşimin sperm yoğunluğu ve sperm sayısı normalden fazla olduğu için (sperm sayısı normalden 3 kat fazla yoğunluğu ise 6 kat fazla çıktı sıkıntı yok dedi ve gönderdi o gün bende kadın doğuma gitmiştim ve alttan muayene edip vajinal ultrasonla baktı bende az bir şey vajinal enfeksiyon gördü ve fitil yazdı trivag 300mg 3 adet kullandım ve çok bi akıntım falan olmadı bence 26 eylülde de adet oldum ve yumurtlama günlerimi de değerlendiriyoruz hala ama benim eşim nadirde olsa 2/3 haftada bi alkol alan birisi ben bunu çok takıyorum ve gebeliğin oluşmamasını eşime bağlıyorum sinir oluyorum adama stres oluyorum bu sefer haziran 22 de kuzenim evlendi ve 28inde adet olmuş hemen hamile kalmış ben bunu da öğrenince çok üzüldüm çok kafama taktım kuzenimi çok seviyorum ama kıskandım ve bebeği 13 haftalıkken düştü bu seferde kendimi kötü hissettim şimdi konuya gelecek olursak hayat hikayem bu şekildeydi sizce ben nerde yanlış yapıyorum ve neden gebe kalamıyorum
Suan 10-12 fiyat verıyorlar devlette ücretsizNe kadara çektirdiniz son çare onu deneyeceğim artık
İnşallahEvet bende isdiyorumçok isdediğimiz için olmuyor işde aslında göz ardı etsek takmasak olur negatif testler adetler yordu artık bizi inşallah rabbim bizimde kucağımızı boş bırakmaz
Annelik duygusu insana gelince burda çoğumuzun bildiği gibi o duyguya kitleniyoruz. Kitlendikçe stres seviyemiz artıyor. Ve aslında kendimizi ihmal ediyoruz. Anne olmak belki de çoğumuz için en kolayı ama bunu bilemediğimiz için yanlış noktalara kitleniyoruz. Kendimizi manen, ruhen güçlü kılmamız, duygu durumlarımızı sağlıklı hale getiirmeliyiz bence anne olmadan önce. Bunun yolu bazen içe yönelmekten geçer bazen dışarıdan destekle bazen manevi çalışmalarla. Kuzeninize de bence haksızlık etmişler söyledin nazar oldu o sebeple düştü demekle. Tamam nazar illa li vardır işliyordur hayatta ama fazla ehemmiyet vermek de insanın kalbini karartıyor. Çünkü bu dünyaya gelecek bir can varsa kimse önüne geçemez. Dünyaya gelmeyecekse de nazar olur, pıhtılaşma olur, üzüntü olur sebepler.
Annelik duygusu insana gelince burda çoğumuzun bildiği gibi o duyguya kitleniyoruz. Kitlendikçe stres seviyemiz artıyor. Ve aslında kendimizi ihmal ediyoruz. Anne olmak belki de çoğumuz için en kolayı ama bunu bilemediğimiz için yanlış noktalara kitleniyoruz. Kendimizi manen, ruhen güçlü kılmamız, duygu durumlarımızı sağlıklı hale getiirmeliyiz bence anne olmadan önce. Bunun yolu bazen içe yönelmekten geçer bazen dışarıdan destekle bazen manevi çalışmalarla. Kuzeninize de bence haksızlık etmişler söyledin nazar oldu o sebeple düştü demekle. Tamam nazar illa li vardır işliyordur hayatta ama fazla ehemmiyet vermek de insanın kalbini karartıyor. Çünkü bu dünyaya gelecek bir can varsa kimse önüne geçemez. Dünyaya gelmeyecekse de nazar olur, pıhtılaşma olur, üzüntü olur sebepler....Annelik duygusu insana gelince burda çoğumuzun bildiği gibi o duyguya kitleniyoruz. Kitlendikçe stres seviyemiz artıyor. Ve aslında kendimizi ihmal ediyoruz. Anne olmak belki de çoğumuz için en kolayı ama bunu bilemediğimiz için yanlış noktalara kitleniyoruz. Kendimizi manen, ruhen güçlü kılmamız, duygu durumlarımızı sağlıklı hale getiirmeliyiz bence anne olmadan önce. Bunun yolu bazen içe yönelmekten geçer bazen dışarıdan destekle bazen manevi çalışmalarla. Kuzeninize de bence haksızlık etmişler söyledin nazar oldu o sebeple düştü demekle. Tamam nazar illa li vardır işliyordur hayatta ama fazla ehemmiyet vermek de insanın kalbini karartıyor. Çünkü bu dünyaya gelecek bir can varsa kimse önüne geçemez. Dünyaya gelmeyecekse de nazar olur, pıhtılaşma olur, üzüntü olur sebepler....
Arkadaşlar kuzenim ölsün demedim benden sonra evlenip benden önce hiç aramadan negatif testleri görmeden hamile kaldığı için çok imrendim ve bunu kıskanıyorum diye nitelendirmem yanlış oldu belkideKuzenini kıskanman korkunç
Fiyatı fazlaymış biraz devlette yaparlarsa yaptırmak isterim soracağım gidinceSuan 10-12 fiyat verıyorlar devlette ücretsiz
Yanlış anlama ama hamile olduğunu öğrendiğimde üzüldüm yazmışsın. Bu apaçık kıskançlık ve kötü niyet kusura bakma. Senin gibi bi kuzenim olsun istemezdim . Yazını baştan okurken üzülerek okudum. Benim de baya deneme sonucu oldu. Olabiliyor böyle şeyler. Hamilelerin duası kabul olur diye dua ederim aklima geldikçe. Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin diye .Ama yazının sonuna geldiğimde asıl kötü niyetini gördüm.İnşallah
Arkadaşlar kuzenim ölsün demedim benden sonra evlenip benden önce hiç aramadan negatif testleri görmeden hamile kaldığı için çok imrendim ve bunu kıskanıyorum diye nitelendirmem yanlış oldu belkide
İnsan bazı süreçlerde kendisinin dahi hiç bilmediği yüzleriyle karşılaşabiliyor. O sebeple ben sizi eleştirmek amaçlı yazmadım. Ama bazen apansızın yaşadığımız duygularımıza çekidüzen veririz. Herkesin kusuru, hatası, girmemesi gereken duyguları olabilir. Yeter ki bunları görüp doğru duygulara çevirebilsin. Annelik duygusu insanı eğiten bir duygu. Belki olana kadar bir sürü duygulardan geçip dersler alıyoruz. Her biri bizim için kıymetli, bizi geliştiriyor ve olgunlaştırıyor.İnşallah
Arkadaşlar kuzenim ölsün demedim benden sonra evlenip benden önce hiç aramadan negatif testleri görmeden hamile kaldığı için çok imrendim ve bunu kıskanıyorum diye nitelendirmem yanlış oldu belkide
Yanlış anlama ama hamile olduğunu öğrendiğimde üzüldüm yazmışsın. Bu apaçık kıskançlık ve kötü niyet kusura bakma. Senin gibi bi kuzenim olsun istemezdim . Yazını baştan okurken üzülerek okudum. Benim de baya deneme sonucu oldu. Olabiliyor böyle şeyler. Hamilelerin duası kabul olur diye dua ederim aklima geldikçe. Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin diye .Ama yazının sonuna geldiğimde asıl kötü niyetini gördüm.
Ben normalde kötü bir insan değilim sadece bu konuda kendimi tanıyamıyorum çok istediğim için olabilir bu da insanım ve duygularım var kıskançlık da bi duygu bunu yaşayabilirim evet çok normal siz hiç mi yakın çevrenizde birisini kıskanmadınız 4/4 lük müsünüz yaniYanlış anlama ama hamile olduğunu öğrendiğimde üzüldüm yazmışsın. Bu apaçık kıskançlık ve kötü niyet kusura bakma. Senin gibi bi kuzenim olsun istemezdim . Yazını baştan okurken üzülerek okudum. Benim de baya deneme sonucu oldu. Olabiliyor böyle şeyler. Hamilelerin duası kabul olur diye dua ederim aklima geldikçe. Allah isteyen hakeden herkese nasip etsin diye .Ama yazının sonuna geldiğimde asıl kötü niyetini gördüm.
Önce kafa yapını değiştir . Böyle şeyler karmadır. Düşüncen sözlerin her şey… dönüp dolaşır seni bulur . Dikkat et
evt kesinlikle böyle güzel şeyler yazan insanları görünce insan hatasını anlıyor ben kuzenimi hala çok seviyorum ve bebek haberini aldığımda ben ağladım en çok üzüntüden çünkü insanım bazen kıskanırım bazen üzülürüm yani sizede mesajlarınız için teşekkür ederimİnsan bazı süreçlerde kendisinin dahi hiç bilmediği yüzleriyle karşılaşabiliyor. O sebeple ben sizi eleştirmek amaçlı yazmadım. Ama bazen apansızın yaşadığımız duygularımıza çekidüzen veririz. Herkesin kusuru, hatası, girmemesi gereken duyguları olabilir. Yeter ki bunları görüp doğru duygulara çevirebilsin. Annelik duygusu insanı eğiten bir duygu. Belki olana kadar bir sürü duygulardan geçip dersler alıyoruz. Her biri bizim için kıymetli, bizi geliştiriyor ve olgunlaştırıyor.
İnşallah onunla aynı anda güzel haberler alıp bu süreci beraber yaşamayı isterim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah içimizdeki kötü duyguları alsın inşirah ferahlığı versin hepimizeRica ederim. Daha çok da gençsiniz. İnşaAllah en doğru ve güzel zamanda alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Kuzeniniz de İnşaAllah tekrar gebe kalır sağlıklı bir şekilde. Kimse mükemmel değil tabii. Siz olumsuz olduğunu bildiğiniz duygularınıza sahip çıkıp savunmadınız. Dediğim gibi bizler için de bir gelişme, olgunlaşma, anne olmanın hakkını verme süreci bu süreçler. Hayrlısı ile hep doğru, güzel bir çizgide yaşayabiliriz İnşaAllah. Kalbimiz ve niyetlerimiz temiz, dualarımız da makbul olur inşaAllah![]()
Aynen işte böyleleri de var maalesef. Bir de kuzenim demiyor mu.Hamile kaldığımda eşim kimseye söylemeyelim nazar değer demişti. Ben de çok eski kafalısın yaa bi insan bi insanın hamileliğini neden kıskansın ki bence çok sevinir herkes demiştim. Ne safmışım. Tamam kıskanç insanlar hep var ama ne bileyim hamile kadınlar hep önceliklidir ya genelde hep koruruz onları. Nazar da değmez herhalde herkes benim gibi iyi niyetle yaklaşır sevinir diye düşünmüştüm. Sonuç olarak düşük yaptım. Hamile bi insanı ne sebeple olursa olsun kıskanan birini görmek beni gerçekten çok üzüyor yaa. Allah bütün hamileleri nazardan, imrenmeden, kötü enerjiden, hasetten korusun. Bütün hamileler bebeklerini sağlıkla, kolaylıkla kucaklarına alsınlar inşallah.
korkma canim sen denemeye devam et yasin daha küçük, doktor zaten dogal yolla olmayinca tedaviye gececektir o yuzden korkma canimBenim ablamında 6 yıl olmadı amh değeri yok denecek kadar azdı tüp bebek yaptılar o yüzden de biraz korkuyorum ablamın olmadı benimde olmayacak diye