Bu arada korkma dikkat et yeterCanım geçmiş olsun ben 7+5 ken kanama geçirdim acil Dr gittim kalp atışı var olunca yatırdılar beni düşük olmaması için birçok şey veriyorlar burda iğne yaptılar kanama sonrası lekeye çevirdi iki hafta oldu hağla yatıyorum dinlenmen lazım tuvalet çoçuklarla yemek dışında hiç bişey yapma asla eğilme uzanma ağır kaldırma çocuklarında gözünün önünde oynasın sen uzan öyle bak
Kan pıhtılaşman varmı ona baktır bende var kan sulandırıcı kullanıyorum düşük riski çünkü pıhtılaşmaHerkese merhaba
Ben dun wc gittigimde pecetede kahverengi leke vardi yurt disinda yasiyorum burdaki hastane turkiyenin saglik ocagina benziyor. Jinekolog yoktu normal bi doktor bakti pazartesi doktora gidersin dedi. Bu sekilde lekelenen oldumu arada kahverengi pihtilarda geliyor peceteye. Kimse bu durumla karsilastimi ne yaptiniz hamileliginiz devam ettimi yardim lutfenn
YURT dışında nerdesin??Neden acile hastaneye gitmiyorsun??paralida değil. ..2 cocugum daha var dinlenmeye dikkat ediyorum ama bi düşük daha geçti başımdan 4 sene önce sımdı yıne leke gelınce korktum Allahım kucagıma almayı nasip etsin inşaAllah. Burda ultrasyona kolay kolay gıremıyorsun 9 ay boyunca sadece 2 kez gırılıyor ultrasyona. Olmazsa özele gidicem pazartesi oda bır milyar(350€) sağlıklı olsunda tek dılegım hayırlısıyla kucagıma almak.
Finlandiyadayım. Dün acile gittim jinekolog yok öyle uzmanı olmayan bi doktor baktı pazartesı jınekologu ara bi baksın dedı ama öyle ultrasyonla geniş çaplı bi araştırma yapmıcak. Buranın hastanesı türkiyenin sağlık ocagı gibi. Rabbim hastanenin yokluğunu vermesin ama düşürmesinde. Resmen rezıl oluyorsun burda.YURT dışında nerdesin??Neden acile hastaneye gitmiyorsun??paralida değil. ..
Bugün 3. Gün şükür leke gelmesi azaldı ara ara gelıyor. Dün doktora dedim türkiyede ılac yada igne yapıyorlar düşügü önlemek için ama ne ilaç ne bişey 30 dk sonra cıktım olmazsa özele giderim bebeğim hayırlısıyla doğsun inşaAllah.ayyy bnm de kanamam vardı progesteron iç tutunmayı kolaylaştrr
Hmm anladim canım geçmiş olsun. Valla o zaman hemen özel e git lütfen....Finlandiyadayım. Dün acile gittim jinekolog yok öyle uzmanı olmayan bi doktor baktı pazartesı jınekologu ara bi baksın dedı ama öyle ultrasyonla geniş çaplı bi araştırma yapmıcak. Buranın hastanesı türkiyenin sağlık ocagı gibi. Rabbim hastanenin yokluğunu vermesin ama düşürmesinde. Resmen rezıl oluyorsun burda.
Geçmiş olsun kanama zor oluyor ama türkiyedesin hemen müdahale ediyorlar. Ben 4 sene önce bi düşük yaptım türkiyede doktor evinden eşortmanlarıyla geldi hemen ultrasyona aldı baktı. Başımdan bi düşük geçtiği için ister istemez korkuyorum rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah.Canım geçmiş olsun ben 7+5 ken kanama geçirdim acil Dr gittim kalp atışı var olunca yatırdılar beni düşük olmaması için birçok şey veriyorlar burda iğne yaptılar kanama sonrası lekeye çevirdi iki hafta oldu hağla yatıyorum dinlenmen lazım tuvalet çoçuklarla yemek dışında hiç bişey yapma asla eğilme uzanma ağır kaldırma çocuklarında gözünün önünde oynasın sen uzan öyle bak
Finlandiyadayım. Dün acile gittim jinekolog yok öyle uzmanı olmayan bi doktor baktı pazartesı jınekologu ara bi baksın dedı ama öyle ultrasyonla geniş çaplı bi araştırma yapmıcak. Buranın hastanesı türkiyenin sağlık ocagı gibi. Rabbim hastanenin yokluğunu vermesin ama düşürmesinde. Resmen rezıl oluyorsun burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?