Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16 haftalık hamileyim ve bebeğimin karnında kist varmış
ultrason kontrolünde bebeğimin karnında kistik bi kitle gördüğünü söyledi doktorum ve çapaya sevk etti...bu konuda bilgisi olan var mı?..doğru dürüst bi açıklama da yapmadı ve ne olabiliceğini bilmiyorum...lütfen yardım edin...
Bende bugün aynı şeyle karşılaştım yalnız benim bebeğin kafasında gördü doktor ama önemli değil dediler kendi kendine kaybolacakmış inşallah seninkide öyle bişeydir allah yardımcın olur iyi şeyler düşün
Bende bugün aynı şeyle karşılaştım yalnız benim bebeğin kafasında gördü doktor ama önemli değil dediler kendi kendine kaybolacakmış inşallah seninkide öyle bişeydir allah yardımcın olur iyi şeyler düşün
henüz çapada muayne olamadık, ama başka kadın doğumcularla görüştük hiçbişey göremediler...hatta kist var diyen doktorun aksine cinsiyetinin kız olduğunu söylediler...belki cinsiyeti gibi kisti de yanlış görmüştür...tek umudumuz bu...
içini ferah tut hayatım hiiiiç bişicikler olmaz Allahin izniylezemuszemus
moral anne ve bebek için en etkili ilaç
doktorlar yanilabiliyor pekala
minicik bir sorunu bile hiç anne psikolojisini dusunmeden abartip kabartip marifet gibi ballandira ballandira anlatiyorlar :umursamaz:
farklı doktorlari dene
moral olarak seni olumsuz yönde etkileyen hiç bi doktora bi daha gitme
ben oyle yapiyorum zemuszemus
kanimca bizim velet dogana kadar Trde gezmediğim hastane gitmedigim doktor kalmicek -tatlicadiarzu-