Ben de ilk defa duyuyorum ama çokkkk üzüldüm.
Kisti normal ultrason aletinde mi gördü dr?
aylık kontrollerimizi yaptığı normal ultrason cihazında gördü çapını falan ölçüp ultrason çıktısını verdi ve çapaya sevk etti ve çapa 8 ekime gün verdi...bende az önce çapada çalışan 2 profesörün muaynehanesini aradım 2 boyutlu ultrasonla bakıp tanı koyucaklarmış gerekirse amniyosentez yapılıcakmış ve eğer kromozomal bişey çıkarsa çapada bi heyet gebeliğin sonlandırılması için rapor vericekmiş...onlar için o kadar basitki gayet normal bi durummuş gibi anlatıyolar ama kimse benim ruh halimi umursamıyo...
YAMANAS çok geçmiş olsun canım,inşallah en kısa zamanda sağlikli bi bebeğin olur...benim durumum biraz daha zor zaten tüp bebek yöntemiyle hamile kalmıştım ve bu ikinci gebeliğimdi...ilkini 8 haftalıkken kaybettim ve bu kez herşey yolunda gidicek diye beklerken böyle oldu...mesele aldırmaya gelince inancım gereği bunu yapamam ne olucak bilmiyorum ve dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden...
benimde bir arkadaşımın doğuma 1,5 ay kala bebekte over kisti çıktı ve 7 cm boyundaydı karnını kaplamıştı bebeğin.doktor biraz bekleyelim dedi ve birkaç hafta arayla 5 cm ve 2 cm çıktı şimdi doğumu bekliyorlar ve tedavisiz bu kadar küçüldü annenin hormonlarından kaynaklanıyormuş inşallah seninde kötü birşey çıkmaz.
insallah guzelim bebisin sagliklidir .. Dualarim seninle
merhaba öncelikle geçmiş olsun içini ferah tut Allahın izniyle sorunsuz sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin mevlam bende şuan 22 haftalık hamileyim bebeğimin beyninde kist çıktı (koloid pleksus) tarama testim ve detaylı ultrason bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi içim rahatladı ama burda bi ark sanırım yamanas isimliydi yazmış o yazıyı okuduktan sonra çok tedirgin oldum açıkçası doktorumda sıkıntı yok dedi ama annelik güdüsü çok zormuş Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun....güzel haberlerini bekliyoruz canım...
evet canım ben yazmıştım, benim bebeğimde de koroidk pleksus kistleri vardı ama onunla birlikte başka problemler de çıkmıştı, zaten dikkat ederseniz ben de öyle yazmıştımm, bu kistlerle beraber başka sorunlar da ortaya çıkarsa kötü bişey olma ihtimali var demiştimm, yani sadece koroid pleksus kistleri sorun teşkil etmiyor onlar zaten ileriki haftalarda kayboluyor, yanlış anlaşılmış olmak istemem, Allah hepimize sağlıklı bebişler versin yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?