16 haftalik hamislerr acil bakarmisiniz rica etsem♡♡

meleqimmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
56
5
1
Kızlar ben16 haftalik hamileyim bebegimim kilosu 123 gramdi 15+6da doktor 15+2 günlük oldugunu sooyledi ultrasonda sizin bebekleriniz kac kilo benim gibi ultrasonda 4 gün geriden gelen var mi

Canim ben 17. Haftada gitmistim 165 gramdi bebegim. 14. Haftada gittiğimde bbegimde 4 günlük ileri olduğunu söyledi doktorum bu yeme içme ile alakalı bi durum olabiliyormus. Yemwne icmene dikkat edersen oda gününe dönüyormuş. Sonrasında tam günü gününe döndü gün düzeni. Geç döllenmede olabilir.

17.haftada mi 165 gramdi canim beninde ultrason da 1 gun ondeydi 4 gun geriye gitmiş fokyor sorun yok dedi ama ne bileyim bide ne yesem bebek büyür? Sen ne yiyorsun

Kızlar ben16 haftalik hamileyim bebegimim kilosu 123 gramdi 15+6da doktor 15+2 günlük oldugunu sooyledi ultrasonda sizin bebekleriniz kac kilo benim gibi ultrasonda 4 gün geriden gelen var mi
her ultrason aleti farklı ölçüyor,daha öncekini yaptırdığın yerde baktırmadıysan ondandır.bir haftaya kadar farklı söyleyebiliyorlar.kaşar peyniri ve muzun bebişe kilo aldırdığını duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…