Canım istersen git hastaneye hani koyulaşmasını önlemek adına yani için rahat etsinnSelam arkadaşlar bundan yaklaşık on gün önce bir kanama geçirdim aşırı yoğun ve kırmızıydı direk hastaneye gittim herhangi bir sorun olmadığını söylendi sadece progestan fitil yazıp beni eve gönderdi ben de ben de onu kullanıp dinlendim sonra geçti her şey gayet normal dün akıntım beyaz süt gibi ve hafif ekşimsi kokuydu enfeksiyon mu kaptım acaba ve kanamaakşam tekrar başladı geçenki kadar yoğun değil ama kırmızı renkte ve leke tarzında geliyor sizce herhangi bir sorun var mıdır yoksa geçecek midir hastaneye gideyim mi bilemedim herhangi bir ağrım da yok
Canım istersen git hastaneye hani koyulaşmasını önlemek adına yani için rahat etsinn
Gittim yine aynı şeyi söyledi bebek iyi etrafında bı sıkıntı yok birde ben tüp bebek ile hamile kaldım neden oluyo böyle acaba ya bi sorun yoksa kanama neden olur en kısa zamanda tüp bebek yaptırdığım yere gitmemi istediMerhaba bence bugün hastaneye gidin kanama normal olmayabilir ihmal etmeyin çok geçmiş olsun
Bebekte sıkıntı yoksa neden oraya gitmeni istediGittim yine aynı şeyi söyledi bebek iyi etrafında bı sıkıntı yok birde ben tüp bebek ile hamile kaldım neden oluyo böyle acaba ya bi sorun yoksa kanama neden olur en kısa zamanda tüp bebek yaptırdığım yere gitmemi istedi
Siz başka bir doktora daha görünün bence içiniz rahat etsinGittim yine aynı şeyi söyledi bebek iyi etrafında bı sıkıntı yok birde ben tüp bebek ile hamile kaldım neden oluyo böyle acaba ya bi sorun yoksa kanama neden olur en kısa zamanda tüp bebek yaptırdığım yere gitmemi istedi
Bilmiyorum kanama nedenini öğrenmem için herhaldeBebekte sıkıntı yoksa neden oraya gitmeni istedi
Öyle yapacağımSiz başka bir doktora daha görünün bence içiniz rahat etsin
Geçmiş olsun önlem amaçlı promester başlanabilir doktorunuz reçete etsin bence lekeyi hemen keser ben yaşadım bu durumuÖyle yapacağım
Yarın tedavi gördüğüm hastaneyi arıyacağım bakalım ne dicek ortada herhangi bi problem yokken böyle olması saçma değilmi sizin de bi sorun yokmuydı sebepsiz mi vardı kanamaGeçmiş olsun önlem amaçlı promester başlanabilir doktorunuz reçete etsin bence lekeyi hemen keser ben yaşadım bu durumu
Sebepsiz rahimde kanama alanı yoktu ama promester yapılınca kesiliyorduYarın tedavi gördüğüm hastaneyi arıyacağım bakalım ne dicek ortada herhangi bi problem yokken böyle olması saçma değilmi sizin de bi sorun yokmuydı sebepsiz mi vardı kanama
Anladım teşekkürlerSebepsiz rahimde kanama alanı yoktu ama promester yapılınca kesiliyordu
Canım naptın aradın mıYarın tedavi gördüğüm hastaneyi arıyacağım bakalım ne dicek ortada herhangi bi problem yokken böyle olması saçma değilmi sizin de bi sorun yokmuydı sebepsiz mi vardı kanama
Evet progestan ampul iğne kullanmamı istedi 1 kutu devam ederse gidicem muayeneyeCanım naptın aradın mı
Tamam canım geçmiş olsunEvet progestan ampul iğne kullanmamı istedi 1 kutu devam ederse gidicem muayeneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?