16 haftalık kanama neden olur

cancan63

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
35
13
3
21
Selam arkadaşlar bundan yaklaşık on gün önce bir kanama geçirdim aşırı yoğun ve kırmızıydı direk hastaneye gittim herhangi bir sorun olmadığını söylendi sadece progestan fitil yazıp beni eve gönderdi ben de ben de onu kullanıp dinlendim sonra geçti her şey gayet normal dün akıntım beyaz süt gibi ve hafif ekşimsi kokuydu enfeksiyon mu kaptım acaba ve kanamaakşam tekrar başladı geçenki kadar yoğun değil ama kırmızı renkte ve leke tarzında geliyor sizce herhangi bir sorun var mıdır yoksa geçecek midir hastaneye gideyim mi bilemedim herhangi bir ağrım da yok

Merhaba bence bugün hastaneye gidin kanama normal olmayabilir ihmal etmeyin çok geçmiş olsun

Canım istersen git hastaneye hani koyulaşmasını önlemek adına yani için rahat etsinn

Canım istersen git hastaneye hani koyulaşmasını önlemek adına yani için rahat etsinn
Merhaba bence bugün hastaneye gidin kanama normal olmayabilir ihmal etmeyin çok geçmiş olsun
Gittim yine aynı şeyi söyledi bebek iyi etrafında bı sıkıntı yok birde ben tüp bebek ile hamile kaldım neden oluyo böyle acaba ya bi sorun yoksa kanama neden olur en kısa zamanda tüp bebek yaptırdığım yere gitmemi istedi

Bebekte sıkıntı yoksa neden oraya gitmeni istedi

Siz başka bir doktora daha görünün bence içiniz rahat etsin

Geçmiş olsun önlem amaçlı promester başlanabilir doktorunuz reçete etsin bence lekeyi hemen keser ben yaşadım bu durumu
Yarın tedavi gördüğüm hastaneyi arıyacağım bakalım ne dicek ortada herhangi bi problem yokken böyle olması saçma değilmi sizin de bi sorun yokmuydı sebepsiz mi vardı kanama

Yarın tedavi gördüğüm hastaneyi arıyacağım bakalım ne dicek ortada herhangi bi problem yokken böyle olması saçma değilmi sizin de bi sorun yokmuydı sebepsiz mi vardı kanama
Sebepsiz rahimde kanama alanı yoktu ama promester yapılınca kesiliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…