• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalık gebelik kanama

elephant11

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2025
343
176
18
29
Arkadaşlar dün yoldan geliyorduk eve 2-3 saat mesafe kalmışken lavaboya bi hittim kanamam başlamış o kadar kötü oldum ki hemen doktorumu aradım. Arkaya yat uzanarak hemen acile gelin dedi. O yol resmen bitmedi yakında hastanede de yok otobandayız. Yol boyunca başka kanamam olmadı. Hemen acile gittik alttan muayene ettiler aktif kanama yok dediler, kese şekli ve bebekte iyiydi. Kalp atışını duyamadık zaten hem acilin cihazları eski biliyorsunuz hem de küçük dedi doktor ama sorun yok dedi. Zaten günde 3 kere duphaston içiyordum aynen devam et dedi. Kendi doktorumda bol bol dinlen kalkma cumartesi de kontrole gel kalp atışı dinleyelim dediler. Kanamam kesilmişti zaten ama şimdi sildikçe kahverengi geliyor çok korkuyorum napıcam

Ben de hamileliğin bu haftalarında kanama yaşamıştım hatta içerdeki kanama alanım 4. 5. Aya kadar sürdü ama bebeğim hep iyiydi içerde onu hiç etkilemedi siz bol bol dinlenin lekelenme devam ederse doktorunuza gidin iğne vs yapabilir ya da Progestan başlar ben 7. Ayıma kadar kullandım her şey yolunda devam etti iyi düşünün böyle geçen çok hamilelik var

Ben de hamileliğin bu haftalarında kanama yaşamıştım hatta içerdeki kanama alanım 4. 5. Aya kadar sürdü ama bebeğim hep iyiydi içerde onu hiç etkilemedi siz bol bol dinlenin lekelenme devam ederse doktorunuza gidin iğne vs yapabilir ya da Progestan başlar ben 7. Ayıma kadar kullandım her şey yolunda devam etti iyi düşünün böyle geçen çok hamilelik var
İçerdeki eski kan o dediler ondan 1-2 gün sürebilir çok yoğun olmadığı sürece sorun yok dediler ama çok korkuyorum bu 3.geveliğim bu bebeğimi de kaybedicem diye

Kızlar yorum yapacak olan var mı
Kötü düşünmeyin eltim yatakta kanamalr içinde geçirdi onun anlatigina göre ama yatarak doğdu çocuk yatın bol.bol hemde şuan tutunmaya calisyur kendiniz yormayın değmez iş güç uzanın ki bol.bol gelişimi oldun inşallah ben de düşük yaşadım Allah nasip ederse bol.bol bu sefer bol.bol uzanacam gerisi allahtan

Merhaba benimde 8 eylülde aşılamam oldu dün kan verdim 54 çıktı yarın tekrar bakılacak kana ama dün doktordan gelince kahverengi akıntım başladı sulu oluyor çok korkuyorum sabah öğle akşam progestron fitil kullanıyorum ama yerleşme kanaması olabilir mi

Back
X