Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde bugün tam 8 gün oldu, bende de lekelenme gelmedi fakat gelmediği halde hamile kalanları da gördüm. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızMerhaba bn de 18 Haziran'da transfer oldum belirtim yok öyle tutunma lekeside gelmedi bakalım ne olcak hayırlısı
Merhabaa, bende de ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı bar başka da bir şey yok. Sol kasık tarafımda eğilince bir fazlalık hissediyorum ama sanki şişik balon varmışta engelliyor gibiMerhaba ben 16sında transfer oldum kasık ağrısı var ara ara geliyo o da çok sık değil, henüz test yapmayı düşünmüyorum günü bekliyorum sizde belirti var mı
28i benimde test günüm ilk transferimde hiç bir belirtim yoktu negatif oldu zaten , bu sefer kasık ağrısı olunca acaba mı diyorum çokta umutlanmak istemiyorum amaMerhabaa, bende de ara ara kasık ağrısı ve bel ağrısı bar başka da bir şey yok. Sol kasık tarafımda eğilince bir fazlalık hissediyorum ama sanki şişik balon varmışta engelliyor gibibenim test günüm 28.06 cumartesi sizin nedir ? Bende evde test yapmayacağım doğruluk payı olmayabiliyor direkt kanda öğrenmek istiyorum. İnşallah hepimiz çok sevineceğimiz haberler alalım
![]()
İnşallah ikinci kez tutar sizinde belki dediğiniz gibi bu sefer ki belirtiler çok güzel bir şeye haberdir28i benimde test günüm ilk transferimde hiç bir belirtim yoktu negatif oldu zaten , bu sefer kasık ağrısı olunca acaba mı diyorum çokta umutlanmak istemiyorum amadirekt kan testi veririz garanti olur
sizin kaçıncı denemeniz?
İnşallah canım pozitif olur ikimizindeİnşallah ikinci kez tutar sizinde belki dediğiniz gibi bu sefer ki belirtiler çok güzel bir şeye haberdir![]()
benim ilk denemem, korkuyorum terdirginim yolun sonuna geldik. İnşallah gelip ikimizde 28 haziranda güzel haberleri paylaşalım birbirimizle
peki ilki negatifmiş ya maalesef ki, kan da mı çıktı sonuç yoksa beklerken adet oldunuz mu? Kimileri adet olabiliyormuş olumsuzsa.
İnşallah canım pozitif olur ikimizindeilkinde de regl olmadım lekelenmem bile olmadı, kan testinde negatifi gördüm ilaçları bıraktım ondan 6 gün sonra regl oldum
Bende öyleaz kaldı dayanalım cumartesi sabahtan hemen gitmeyi planlıyorum
Merhaba hayırlısı olsunMerhabalar aranıza yeni katılıyorumbende 16 Haziran da transfer oldum ilk denememiz inşallah hayırlı haberle de noktalanır
4 ve 5. Günler kasık ağrılarım biraz fazlaydı ama dayanamayacağım gibi değil regl ağrısından çok hafif düzeyde 2 gündür belim çok ağrıyor ve sadece böyle ara ara kasıklarımda batma hissi gibi oluyor ve inanılmaz idrara sıkışıyorum
![]()
İnşallah amiiiiiinnnnMerhaba hayırlısı olsunbaya belirtin varmış inşallah pozitife işarettir canım , test yapmayı düşünüyor musun evde
![]()
Sen yap belki bize de cesaret gelirİnşallah amiiiiiinnnnDüşünüyorum ama cesaretimi toplayamıyorum bir türlü ama yarın için kendimi hazırlıyorum yapacağım inşallah
![]()
HoşgeldiiinnMerhabalar aranıza yeni katılıyorumbende 16 Haziran da transfer oldum ilk denememiz inşallah hayırlı haberle de noktalanır
4 ve 5. Günler kasık ağrılarım biraz fazlaydı ama dayanamayacağım gibi değil regl ağrısından çok hafif düzeyde 2 gündür belim çok ağrıyor ve sadece böyle ara ara kasıklarımda batma hissi gibi oluyor ve inanılmaz idrara sıkışıyorum
![]()