Transfer sonrası erken gebelik testim

kızlar merhaba,

fikirlerinize ihtiyacım var. 3. gün embriyo transferinde t+8 kan testim <0.100
T+10 kan verdim 1.36 kan verdikten sonra kahve lekelenmem oldu. Kanların ikisi de aynı laboratuvarda verildi. Anlamlı bir artış değil ama ilaç kullanırken regl olamıyoruz. Lekenin geldiği zaman yerleşme için uygun değil. Kafam karıştı, fikri olan 🙏
Negatif maalesef progestana devam ediyor musunz

Bende sevindim çift çizgi diye ama su an bir söndüm vallaha ya
Sizi üzmek istemem bende çok ümitlendim ama beynimden vurulmuşa döndüm e nabızda negatifi görünce, herşeye hazırlıklı olmak lazım burası dünya ☺️🥹 Gonapeptyl pozitif göstermiyor dediler ben ovitrelle da yaptırmıştım. Ama testler şaşırtıcı şekilde çok hassas 1.8 lik kan sonucunu görüp belirgin şekilde pozitif çıkardılar silik bile değildi yani, ilaçlardan falan kaynaklı idi sanırım onlarda etkilemiş olabilir . İnşallah güzel sonucu alırsınız 🙏

Evet belki 10 tane erken gebelik testinde 1 tanede normal gebelik testinde farklı markalarda hepsinde pozitif idi 🥹
25i ovitrelle olmuşsunuz o malesef ilk 5 6 gun bariz pozitif cikartiyor daha sonra da 1 hafta kadar silik sekilde devam ediykr. Hep 10 12 gun tamamen geçer diyorlar etkisi ama bende defalarca kan 0.1 gibi sonuc oksa da ovitrelle yuzunden 13 14 gun bile silik grimsi çikariyordu

25i ovitrelle olmuşsunuz o malesef ilk 5 6 gun bariz pozitif cikartiyor daha sonra da 1 hafta kadar silik sekilde devam ediykr. Hep 10 12 gun tamamen geçer diyorlar etkisi ama bende defalarca kan 0.1 gibi sonuc oksa da ovitrelle yuzunden 13 14 gun bile silik grimsi çikariyordu
Olabilir evet ovitrelle çıkarmış olabilir. Bariz pozitifti çünkü.

Gonapeptyl den mi hepiniz pozitif gördünüz yoksa hamilemisiniz acaba şuan bende aynı soru isaretindeyimde
Gonapeptyl yalancı pozitifliğe neden olmuyormuş. Bi test yaptıysanız güvenebilirsiniz bence. Ovitrelle yalancı pozitifliğe neden oluyormuş ben özellikle hemşireme sormuştum

Gonapeptyl yalancı pozitifliğe neden olmuyormuş. Bi test yaptıysanız güvenebilirsiniz bence. Ovitrelle yalancı pozitifliğe neden oluyormuş ben özellikle hemşireme sormuştum
Benim negatif sonuçlandı ovitrelle vurulmuştum evet ama bu kadar belirgin yalancı pozitif olacağını tahmin etmemiştim

Back
X