16 Kasım 2022 Venüs Yay'da - Burçlara Etkileri

Screenshot_20221116-211327_Instagram.jpg
 
yay venüs (5).jpg



EĞLENCELİ AŞKLARIN TAM ZAMANI- 10 ARALIĞA KADAR!

16 Kasım itibari ile ilişkileri , aşkı, değeri, sevgiyi sembolize eden Venüs Akrep burcundan çıkıp Yay burcuna geçiş yapacak ve bu burçta 10 Aralığa kadar seyahat edecek.

Bu hem ilişki kalitesi hem sevgi ve değer duygusuna ilişkin konularda hayatımızda daha çok Yay sembolizminin çalışacağına işarettir.

Venüs astrolojide temel olarak, nasıl sevdiğimiz, nasıl aşık olduğumuz, nasıl değer verdiğimiz, birini nasıl etkilediğimiz, nelerden hoşlandığımız, ilişkilerden beklentilerimiz, çekim gücümüz, nelere değer verdiğimiz, estetik, sanat, yaratıcılıkla ilgili konular, kendi öz değerimiz hakkında bizlere bilgi verir. Venüs artık Yay burcunda seyahat ettiğine göre bu alanlarda beklentilerimizi biraz daha Yay bir tema karşılayacak demektir.

Yay burcuda astrolojide, özgürlük, sınırları aşmak, kendini aşmak, iyimserlik, maceralara atılmak, derin bilgi, felsefe, hoşgörü, fanatizm, keşfetmek, risk almak, küçük şeylerle mutlu olmak, limitleri belirleyememek, gereksiz riskler almak ve abartılı davranmak, bağlanma korkusu, hareketli gibi kelimelerle ifade edilir. İşte İlişkileri sembolize eden Venüs; Yay burcuna geçtiğinde Venüs prensibini daha çok bu kelimelerle ifade etmeye ve yaşamaya çalışacağız demektir.


İlişki kurmaya her zamankinden çok daha hevesli, girişken ve birini elde etmeye çalışırken türlü eğlenceli yollar, espriler, şebekliklerle yapacağımıza işaret etmekte.
İkili ilişkilerde iyimser ve enerjinin yükseldiği bir dönem başlıyor.


Amma velakin bir taraftan da hem ilişkileri başlatmak için motivasyonumuz bu kadar güçlü olurken diğer taraftan ya herkese mavi boncuk dağıtmak çok işimize gelir ya da bağlanmaktan da kaçabiliriz veya böyle insanlarla karşılaşabiliriz.


Elbette burada büyük bir merak devreye gireceği için, aynı anda birden fazla kişiyi de merak edebilir, birden çok kişi ile flörtte edebiliriz veya bir başkasının 2. Veya 3. Flörtüde olabiliriz, aman dikkat. Bu dönem, farklı etnik gruplara ait kişiler, farklı dinlere, farklı kültürlere ait kişiler daha çok radarımıza girebilir, etkilenebiliriz. Bu dönemde dikkat edilmesi gereken, ikili ilişkilerde dogmatik, bağnaz, aşırı prensipli olmak yerine daha hoşgörülü ve esnek olmaya çalışmalıyız. Zaten Venüs’ün yay burcunda olması ilişkiler de “Esnek” olmayı bir şekilde deneyimletecektir bizlere. Bu dönem başlayan ilişkiler veya mevcut ilişkilerde eğer özgürlükler kısıtlanırsa, kurallar konursa o ilişkiler yıpranabilir, sorunlar çıkabilir, ayrılıklar gündeme gelebilir.

Ya da ilişkilerde ki özgürlük ihtiyacı abartılabilir, empati kurmakta zorlanabiliriz. Bu dönem başlayacak yeni ilişkileri bir istikrar oturtmak çokta kolay olmayabilir açıkçası.

Bu dönem belki de ilişkileri başlatacağımız, birilerini görüp beğeneceğimiz yerler, okullar, seyahat ederken, kampüsler, spor salonları, havaalanları, hayvanat bahçeleri, seralar, gibi yerler olabilir.

Venüs’ün yay burcunda seyahat edeceği süreçte, seyahatlerden daha fazla keyif alırız, daha çok evcil hayvanlar sahiplenilir, felsefi-dini konularla ilgilenmek ekstra keyif verir, mensubu olduğumuz dinin ritüellerini yapmak daha çok haz verir, keyifli yurt dışı planları yapılabilir, farklı kültür ve inanıştan insanlarla daha çok bir araya gelinebilir, spor yapmaktan çok daha keyif alabiliriz.

Mutlu olmak için büyük şeylere ihtiyaç yoktur, küçük şeylerle çok kolay mutlu olabileceğimiz bir dönem olacaktır.

Yalnız finansal anlamda durum çok parlak değildir, zira Venüs Yay burcundayken para kolay kolay birikmez, hatta her zamankinden çok daha fazla harcamalar yapmaya neden olur. Bu harcamalar sevdiklerimize alacağımız hediyeler, çıkacağımız seyahatler, eğitimle ilgili konular, sporla ilişkili konular üzerine olabilir çoğunlukla. Kendimize yeni spor malzemeleri alabiliriz mesela.

Zaten Venüs-Yay burcunda iken kolay kolay da para biriktiremeyiz, niyetimiz o yönde olsa bile.



Dinçer Güner
 

Venüs Yay Burcunda, Akrebin derin sularından çıkıyor!​

Venüs Yay burcunda, Akrebin derin sularından sevgi ve şefkati yaşayabildiği Yay burcu seyahatinde!

Sevgi ve şefkat barındırmayan hiç bir olgu gerçek değildir, egonun sahteliğinden özgürleşin.
Venüs'ün Yay burcu seyahatinde iyi niyetiniz bir üre sonra aldanma, aldatılmaya, kandırılmaya yönelebilir Özellikle ticari ilişkilerde, sevgi aşk ilişkilerinde, bilgi alışverişlerinde dikkat edilmesi dönemleri de barındırıyor.

16 Kasım – 10 Aralık 2022 Venüs Yay Burcunda
♀️
♐

Sevgi, aşk, mutluluk, haz, güzellik gezegeni yollarda…

  • Karamsarlık azalır, iyimserlik artar.
  • Sevgi bilgelik enerjisine evrilir.
  • İçsel neşe gelir.
  • Yabancı kültürlerle haşır neşir olmak, araştırmak,
  • Bilgide derinleşmek size haz verir.
  • Uzaklarınızdaki yerleri keşfetmek isteyebilirsiniz.
  • Uluslararası işlerde kazançlar getirebilir
  • Dil öğrenmeye başlayabilir,
  • Yabancı yerleri gezmeyi, yeni kültürleri incelemeyi isteyebilirsiniz.

1-10 Aralık 2022 ilişkilerde dikkat!

Venüs, Retro Mars ve Neptün'den sert kontaklar alacağından dikkatli olmakta fayda var
⚠️


  • İkili ilişkilerde zihin çatışmaları, kavga, öfke karşılaşmaları
  • İdealize etmede aşırılık
  • Aldanma, kendini aldatma, aldatılmak
  • İnançsal sarsıntı. beklentilerde hayal kırıklığı
  • Kısa veya uzun yolculuklarda trafik kazalarına dikkat!
  • Dişilin İyi niyetine karşılık kızgın, öfkeli anlamsız davranış sergileyen eril enerji
  • Eski partner dönebilir.
  • Eski meseleler üzerine kaş yapayım derken göz çıkabilir
    🤷
Karma Astrolog Sibel Sıvacı
 
X