16 kilo vermekk istiyorummm

bahar006

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
40
0
16
Ankara
ben bahar 17 yasndaym bundan 3 sene önce tam 53 kiloydum.
ergenliğe girmemle kilo almam bir oldu. hiçbir pantalonum olmaz hale gelnce artık kilo vermem
gerektgnı düşünmeye başladm ramazanda orucun verdiği etkiyle 62.250 kg olmuştm.kilo vermenin rahatlığıyla tatlı yeme krizlerime engel olmadm ve suan 66 kiloyum. kendimi cok kötü hissediyorum

bana deneyimleriizle yardım etmenizi istiyorum

başarı öykümü bnde yazmak istyrm

Topiğin hayırlı olsun Bahar... Boyun kaçtı? okula gidiyormusun? hangi günler staja gidiyorsun? evet şimdi anlat bakalım :) stajdayken nerden yemek yiyorsun ve neler yemeyi tercih ediyorsun?

Topiğin hayırlı olsun Bahar... Boyun kaçtı? okula gidiyormusun? hangi günler staja gidiyorsun? evet şimdi anlat bakalım :) stajdayken nerden yemek yiyorsun ve neler yemeyi tercih ediyorsun?

hg cnm tskler boyum 160 okula gidiyorum haftada 2 gün okul 3 gün stajdaym çarşmba perşmbe cuma staja gdyrm stjda genellikle yoğurt simit domates salatalık roka ymeyi tercih edyrm ama artık diyete bslamak istyrm

hg cnm tskler boyum 160 okula gidiyorum haftada 2 gün okul 3 gün stajdaym çarşmba perşmbe cuma staja gdyrm stjda genellikle yoğurt simit domates salatalık roka ymeyi tercih edyrm ama artık diyete bslamak istyrm

Canım stajdayken yoğurt simit domates salatalık roka yemeyi tercih ettiğini söylemişsin. Simit dışında yediklerin çok güzel bir öğlen menüsünde olması gereken yeşillikler var. Aslında 1 simitin kalorisi yaklaşık 300 kalori... Domates, salatalık, roka ve simit ile o öğün yediğin toplam kalori 400 ü bulur sanırım. Ben günde toplam 1000 kaloriden fazla yememeye gayret ediyorum.

Öğle yemeğinde 400 kalori Domates, salatalık, roka tamam ama hergün simit yemek sana bıkkınlık mı getirdi? Bunun yanında staj yaptığın yerde yemekler çokmu yağlı yapılıyorki? Simit yerine;

1 Porsiyon Çorba - yine yediğin domates, salatalık, roka... Doymazsan 3-4 kaşık sebze yemeği yemeyi dene. Yine doymazsan 1 dilim ekmek ekleyebilirsin.

Baharcım aslında yediğin yiyeceklerin kalorilerini araştırmanı tavsiye ederim. Bu şekilde kilolarını verebilir yada dengede tutabilirsin. Yemeklerini istediğin kadar kısıtla eğer gün içinde düzenli bir spor - egzersiz programın yoksa zayıflaman daha da zorlaşır. Akşam eve geldiğinde yarım saati spora ayırabilirsin.

Seninde staj yaptığın yerde yemek listesi asılıyorsa onu buraya yaz. Ona göre bakarız :)

Back
X