Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayıs anneleri bebeğiniz neler yapıyor kaç kilo ek gıda olarak ilk ne verdiniz Yada vereceksiniz yürüyece ne zaman oturacak çok Heyecanlı ve eğlenceli bir iş annelik
Mayıs anneleri bebeğiniz neler yapıyor kaç kilo ek gıda olarak ilk ne verdiniz Yada vereceksiniz yürüyece ne zaman oturacak çok Heyecanlı ve eğlenceli bir iş annelik
Merhaba
Bizde 30 mayista 2900 dogdu oglumuz
Sadece anne sutu aliyor. Simdi 3 bucuk aylik
3 aylik muayenesinde 63 cm 6400 du kilomuz
Ek gidaya baslamadik daha
Selam bende 26 Mayıs'ta doğurdum kızımı. 3100kg doğdu şimdi 7 kg. Anne sütü+mama devam ediyoruz. Cam rendede çeyrek şeftali rendeleyip verdim bide aptamil sütlü pirinçli kaşık mamasini sivi yaptim biberonda verdim ha bide bikaç damla karpuz suyu verdim. Şimdilik iyi gidiyor dişleri de bayagi kasiniyor bakalım ne zaman çıkacak:)
Merhaba kızlar benim kızım 4 mayısta 2800 dogdu suan 7 kilo tam 6 aylık
Ek gıda olarak
Ben meyve püreleri veriyorum
bide 2 günde 1 yogurt mayalıyorum
1 ögünd3 yogurt veriyorum
Anne sütü +mama veriyorum
Mamamız bebelac gold bu arada siz ne kullanıyorsunuz
Merhaba kızlar benim kızım 4 mayısta 2800 dogdu suan 7 kilo tam 6 aylık
Ek gıda olarak
Ben meyve püreleri veriyorum
bide 2 günde 1 yogurt mayalıyorum
1 ögünd3 yogurt veriyorum
Anne sütü +mama veriyorum
Mamamız bebelac gold bu arada siz ne kullanıyorsunuz
Bende anne sutu+mama veriyorum kızıma. Önce SMA gold kullandım ama mamanın ve sütün hepsini kusuyordu Dr reflü dedi şimdi bebelac gold ar kullanıyorum. 2 hafta oldu kullanalı memnunum. Bebelac gold mamayı çevremdeki hemen herkes tavsiye etmisti. Allah bağışlasın