16 mm yumurtam var.... dr çatlatma iğnesi verdi

oglak_kadini

The Devil's Advocate.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
21.181
16.781
kızlar ıkı tane 16 mm yumurtam var dr çatlatma iğnesı verdı bu akşam vur dedı kucuk degıl mı dıye sordum yok 16 mm den sonrası ıdealdır bızım ıcın sorun yok dedi takvim verdi sorum şu :

16 mm yumurtası olup çatlatma iğnesi olup bir de ustune hamıle kalan var mı acaba ????

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ewet olabılıyomus boyle hatta catlayıp tutanlar varmıs bı heyecan ve uzuntuyle konuyu açtım ama olsun :KK49:

İyi senin 16 ise. Bana 13 mm ken vardi çatlatma iğnesini. Aynen bende doktor geçiştirdi gibi hissediyorum. Bu akşam vurulcam iğneyi. Hiiç ümidim yok :KK61: Rabbim bilir tabi olacağı varsa her şekilde olur. Ama sen takma 16 mm iyi bence. 16 ile 20 mm arası diye biliyorum ben. Bu ölçüler çatlaması için idealmiş.

İyi senin 16 ise. Bana 13 mm ken vardi çatlatma iğnesini. Aynen bende doktor geçiştirdi gibi hissediyorum. Bu akşam vurulcam iğneyi. Hiiç ümidim yok :KK61: Rabbim bilir tabi olacağı varsa her şekilde olur. Ama sen takma 16 mm iyi bence. 16 ile 20 mm arası diye biliyorum ben. Bu ölçüler çatlaması için idealmiş.
banada öyle dedı cnm 13 mm ıken nasıl verdı yaaaa cok ılgınc pekı sana bugun vur dedı bı gun daha bekle mı dedı

banada öyle dedı cnm 13 mm ıken nasıl verdı yaaaa cok ılgınc pekı sana bugun vur dedı bı gun daha bekle mı dedı
Dün sabah 13 mm di, bu gece vurcam işte. Yaklaşık 2 gün geçmiş oluyo, inşallah büyümüştür. Pazartesiyede aşılama yapılacak.

Dün sabah 13 mm di, bu gece vurcam işte. Yaklaşık 2 gün geçmiş oluyo, inşallah büyümüştür. Pazartesiyede aşılama yapılacak.
heee buyur o zaman 16 17 olur asılama yapacak bır de bence oylesıne basından savmamıstır benım gıttıgım doçent kesın dılle soyledı bana 16 ıyı bı buyukluk ve mmlere takılma dıye bılemıyorum

Ben 18 di ptesi gece çatlama iğnesi vurdum diğerlerini hatirlarmiorm carsambada aşılama yapıldı

X