• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 yasındayım korkuyorum değilimdir dimi

ecosoii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağustos 2024
Mesajlar
12
Emoji Skoru
-22
Puanlar
1
Yaş
17
22 Ağustosta korunmasız ilişkim oldu doğurganlığımın yüksek olduğu aralığa denk geldi (pepapp uygulamasından takip ediyorum 3 yıldır) reglimden 11 ve 8 gün önce test yaptım erken gebeliklerden Negatif çıktı şimdi de reglim gecikti dün gecikmenin ilk günü kaset test yaptım yine negatif çıktı ama hâlâ regl olamadım hiç regl olacak gibi de hissetmiyorum normalde olmadan önce belim falan ağrırdı o da yok hamile değilimdir değil mi eğer öyle bir şey olursa çok kötü olur hem benim için hem de karşı taraf için çünkü karşı taraf reşit bir de test markası önerirseniz mutlu olurum öncekiler babytime, after 10 ve ds sağlıktı
 
Yani onu önceden düşünmeniz gerekmiyor mu? Suç ya malum bu?
 
Şu yaşta yaptığına bak allah aşkına ya. İyi halt etmişsin inşallah hayırlı bir yavrun olur.
 
16 yaşında olup doğurganlık döneminin tam olarak ne olduğundan haberdar olmak, gebelik testi markalarini bilmek ve seçim yapmak cok da inandırıcı gelmedi
 
Karşı taraf da çocuk sayılır daha 18
Ancak reşit ? Ayrıca 16 ve 18 arasında ben fark görüyorum. Liseye başladığımızda lise sonlar ile bizim aramızda bir evrimlik fark vardı. Lise sonda ki birinin bildikleriyle(!) Lise birdekinin aynı değildi.
 
Bir cimere mi yazsak kızlar ne diyorsunuz ? Ciddiyim ben yani karşısında ki adam reşit kız daha çocuk. Ne halt ettikleri de belirsiz belki zor kullandı.
Zor kullanmadı lütfen böyle bit şey yapmayın
 
Şimdi sen hamile değilsen eğer devam mı edeceksin cinsel hayatına ?
 
Ama sen değilsin ?
Ben ne değilim hanımefendi anlayamadım. Ben çok rahatsız oldum yaşlarının bu kadar küçük olmasından. Ayrıca tam olarak bilgim yok ama reşit olmayan biriyle reşit birinin ilişkisinin de suç olduğuyla ilgili bir şey kalmış aklımda.
 
Zor kullanmadı lütfen böyle bit şey yapmayın
İyi halt ettin o zaman ne diyelim ? Sen ister doğur ister doğurma istersen kaşın dur bu şekilde. Ben halktan birisi olarak suç gördüğüm bir şeyi cimere yazabilirim. Suç ya da değil onlar karar verir bu duruma.
 
Ben ne değilim hanımefendi anlayamadım. Ben çok rahatsız oldum yaşlarının bu kadar küçük olmasından. Ayrıca tam olarak bilgim yok ama reşit olmayan biriyle reşit birinin ilişkisinin de suç olduğuyla ilgili bir şey kalmış aklımda.
Konu sahibine yazıyorum sandım pardon özür dilerim isimler benziyor
 
Back
X