16 yaşındayım lütfen yardım edin

pinarmente

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
4
0
6
35
Ankara
16 yaşındayım ve açıkcası kilo problemim oldukça fazla 160 boyunda 75 kiloyum ancak okula 5,25 de kalkıp 1,45 de eve geliyorum. yazın diyetisyene gittim ancak çok az kilo verdim sporla daha çok kilo veriyorum ama ona da zamanım olmuyor dershane derken . ufak tiroid problemim çıktı ama anlık tiroid dediler sorun değilmiş.lütfen bende yaşıtlarım gibi olmak istiyorum ve moralim bozuluyor açıkcası bana yardım ederseniz çok sevinirim :5::5::5::5::50::50::50::50::43::43: örnek bi çizelge yada tavsiyelerde bulunursanız uymaya çalışırım ayrıntıları sorabilirsiniz

16 yaşındayım ve açıkcası kilo problemim oldukça fazla 160 boyunda 75 kiloyum ancak okula 5,25 de kalkıp 1,45 de eve geliyorum. yazın diyetisyene gittim ancak çok az kilo verdim sporla daha çok kilo veriyorum ama ona da zamanım olmuyor dershane derken . ufak tiroid problemim çıktı ama anlık tiroid dediler sorun değilmiş.lütfen bende yaşıtlarım gibi olmak istiyorum ve moralim bozuluyor açıkcası bana yardım ederseniz çok sevinirim :5::5::5::5::50::50::50::50::43::43: örnek bi çizelge yada tavsiyelerde bulunursanız uymaya çalışırım ayrıntıları sorabilirsiniz

Selam canim, o kadar kosturmana ragmen kilon biraz fazla gibi.
ögunlerini saat kacta yiyorsun?
Ara ôgun yiyormusun?
ne kadar su iciyorsun?
hareket olarak, yuruyormusun yoksa otobus ve tramvayla mi gidiyorsun gidecegin yere?

Birde sana tavsiyem, elma sirkesi ve bal ic, cok faydasi var. :21:

canım oncelıkle sakın ekmekten kısma yoksa abur cubura saldırırsın..kepek yada tam bugday ekmegı tuket ve doyuncaya kadar ye..aksam bır dılım ekmek tuket ..dıyet psıkolojısıne gırme bırak yavas yavas gıtsın kıloların..ve eve gelınce gır odana ac muzıgı dans et :) bence kısa zamanda ıstedgın kıloya dusersın

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle :) düzenli olarak baya su içiyorum ayrıca çok yoğunum aslında 5,25de jalkıyorum okul için 6,45de servisteyim 1 de okuldan çıkıyoruz ve tenefüslerimiz 5 dk sadece 1 tenefüsümüz 10 dk yani bu beslenmemi zorlaştırıyor haftasonları kursum var onada 8 de kalkıp 8,45de tramvaya biniyorum tramvaya yürüme mesafem kısa 10 dk falan kurstan 1 de çıkıyorum yani anlıycağınız çok yoğunum ve beslenme egzersiz gibi şeyleri yapamıyorum kilolar yüzünden bir çok hayallerim yarıda kalıyor yada vazgeçiyorum :14::50::50::50::50::50:

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle :) düzenli olarak baya su içiyorum ayrıca çok yoğunum aslında 5,25de jalkıyorum okul için 6,45de servisteyim 1 de okuldan çıkıyoruz ve tenefüslerimiz 5 dk sadece 1 tenefüsümüz 10 dk yani bu beslenmemi zorlaştırıyor haftasonları kursum var onada 8 de kalkıp 8,45de tramvaya biniyorum tramvaya yürüme mesafem kısa 10 dk falan kurstan 1 de çıkıyorum yani anlıycağınız çok yoğunum ve beslenme egzersiz gibi şeyleri yapamıyorum kilolar yüzünden bir çok hayallerim yarıda kalıyor yada vazgeçiyorum :14::50::50::50::50::50:

bence o kadar da yogun degılsın anladıgım kadarıyla gleden sonraları evdesın ..yanına evde kırdıgın cevız ve kuru kayıs goturp tenefuslerde yıyebılırsn ...ogle ve aksam yemeklerını dısarda yemen de gerekmıyor ..bu yasta senın enerjın tavan yapmalı ..
bence kendıne bahaneler uretıyorsun ..hıcbır sey yapamasan bıle hayatından sekerı abur cuburu hazır meyve sularını kolayı kotu seylerı cıkarıp 1 senede 5-6 kılo verebılırsn.. basla bır yerden ..

sanırım yazmayı unutmuşum ama 11.sınıf öğrencisi olduğum için ygs-lys kurslarımda var ama onlar belli aralıklarla düşüncelerinize dikkat etmeye çalışıcam teşekkür ederim :)

Back
X