Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oyle alisverisi esim yapiyor sigara ve yola cok para gidiyor taksit falan da var esime sozumu geciremiyorum
350 catì kati heryeri yakmiyor olmama ragmen aylik 350 dogalgaz bazen de 300kira ne kadar veriyorsun..?
Defalarca söyledim vazgecmiyor sirf sigara icmenin yuzunden ayri odalarda oturduk bi kac ay baktim araya sogukluk giriyor gormezden geldim ne dedimse vazgecmiyorsigarayi birakmakla başlayabılırsınız en kotu ve gereksız harcamam o bence eşiniz iciyorsa bıraktırınız ! !
Defalarca söyledim vazgecmiyor sirf sigara icmenin yuzunden ayri odalarda oturduk bi kac ay baktim araya sogukluk giriyor gormezden geldim ne dedimse vazgecmiyor
Eşine söz geçiremiyorsan bu iş zorEvet oyle alisverisi esim yapiyor sigara ve yola cok para gidiyor taksit falan da var esime sozumu geciremiyorum
Yok önceleri birakırdı artık 1 lira bile bırakmıyor önceden de sıkıntı cekiyorduk ama bu kadar değil 2 3 kere kaynanam gil alisvetisimize denk geldi 2 kisi icin fazla alisveris yapiyorsunuz falan die yorum yaptilar ogunden sonra. Birseyler degisti esimin ailesi bi. Cuval pataesle kisi gecirir oyle market pazar bilmezlersana haftalık harçlık bırakıyor mu eşin. market vs için. tüm alışveriş ödeme işlemlerini o mu yapıyor ?
eşin pek seni dinlemiyorsa biz ne desek boş tabi ama oturup ona sana yardım etmek istiyorum hepsini sen üstlenme diyip beraber yapabilirsiniz diye düşündüm.
Allah kolaylık versin geçim zor bir şey
Yok önceleri birakırdı artık 1 lira bile bırakmıyor önceden de sıkıntı cekiyorduk ama bu kadar değil 2 3 kere kaynanam gil alisvetisimize denk geldi 2 kisi icin fazla alisveris yapiyorsunuz falan die yorum yaptilar ogunden sonra. Birseyler degisti esimin ailesi bi. Cuval pataesle kisi gecirir oyle market pazar bilmezler
Haklisin herseyimize karisiyorlar cocuk saglikli beslensin dedikce inatima cikolata falan getiriyorlar dua edin biktim artik esimnazicik dinlese beni bi sorun kalmayacakya kusura bakma da kayınvalidene ne ki sizin evinize giren yiyecekten sonuçta sizde küçük çocuk varmış. her besinden alması gerekir.
Allah yardımcın olsun eşin biraz zor duruyor.
Onun once ailesi ben ve oglum değil yanlıs anlasılma olmasin 2 yil once adam sanki bi gunde degisti Allah affetsin buyu mu var diye korkuyorum nede olsa eski imam emeklisi imam sayilirsaEşinizin ailesi bütçenize karışıyorsa sıkıntı var..
Önce onları dinlemesin kocanız, kardeşi ile vakit geçirebilir. Ama unutmasın ki evli ve çocuklu bir adam. Aldığı maaşta ortada. Çocuğun ve sizin rızkınızı yedirmemeli kimseye.
Doğalgaz çok geliyormuş size.
Kira, su, elektrik, doğalgaz, çocuğun masraflarını ayırın.
Kalanı mutfak ve diğer masraflar için kullanın.
aylık giderlerimiz (etrafdakiler nasıl geçinemiyorsunuz diye laf sokuyorlar da )
kira 400 tl
elektrik su 100 tl
internet 70 (hiç istemedim ve hep 70 tl den fazla geliyor )
sigara 200 250 tl
işyerineborç 200 tl
yol parası 60 tl
diger borçlar 300 tl
kalan parada çocuk ve evin masrafları ki kışın dogalgaz var