Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Burda izinli. Ve isteğe göre ebriyo sayı3 tane embryo mu koyuldu??? Çok fazla değil mi? :) 3 tane koyulması yasal değil diye biliyorum. En fazla 2 olurdu?
Transfer gününüzü saymayın, sonraki günden itibaren 1 diye sayıp 10. günde yaparsanız çıkar. 12 yi beklemeye gerek yok bence 5. gün embryosunda.
Bende bugun yapdim çıkmayınca moralim bozuldu5. gün embriyosu 8 yada 9. günde azda olsa belli olur ayın 24 ü 25 i gibi test yapabilirsiniz. negatif çıkarsa çokta üzülmeyin ama doktorunuzun dediği tarihte yenileyin testi
ahaha bizde mi orada denesek 2 kere tüp bebek yaptırdım kendim istedim çift embriyo koyun diye yaşın küçük yasal değil dediler neyse Allahtan üçüncüde çift embriyo koyacaklarBen Azerbaycanda yaşıyorum. Burda izinli. Ve isteğe göre ebriyo sayı26si kan tahlili istediler.
bugün daha erken en erken pazar günü belli olur canım :)Bende bugun yapdim çıkmayınca moralim bozuldu4cu gunum
Caaanahaha bizde mi orada denesek 2 kere tüp bebek yaptırdım kendim istedim çift embriyo koyun diye yaşın küçük yasal değil dediler neyse Allahtan üçüncüde çift embriyo koyacaklar![]()
Ama hepsi tutarsa ne olacak?? 3 bebek bakmak çok çok zor olur aynı anda. Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi inşallah :) Evet 10. gün 26sı oluyor. O gün test yaparsanız çıkar.
İnşAllah güzel haberi alırsın canım o yumurtası çok olanlardan biri benim ilk tedavimde 13 ikincide 9 yumurta toplandı ama embriyolar kaliteli oluşmadıCaaanben bu konuda turkiyenin iyi olduğunu düsünuyordum. Amma bakıyorum okuyorum. Galiba her merkez iyi yapmıyo bu işı. Yumurtasi çok olanlarin çok az embriyosu olugor malesef
Allahım her kesi sevindirsin.
Benimde ilk denemem başarısiz oldu. İkinci denememde 5embriodan ikisi transfer edildi. Kimyasal gebelik.oldu malesef. O 3gunluk taze embriyo idi. Bu donmus blast embriyo. İkisi iyi kalite biri orta kalite dediler.
Peki doktorun söylediği dışinda vitaminler kullandınızmı? Faydası oluyor.İnşAllah güzel haberi alırsın canım o yumurtası çok olanlardan biri benim ilk tedavimde 13 ikincide 9 yumurta toplandı ama embriyolar kaliteli oluşmadı
Evet vitaminler kürler herşeyi denedik ama pek faydasını göremedik bizPeki doktorun söylediği dışinda vitaminler kullandınızmı? Faydası oluyor.