- 12 Haziran 2024
- 10
- 1
- 6
- Konu Sahibi gezgin kedi
Merhaba. Çok çok çok yıpranmış durumdayım. 39 yaşındayım. Bir kaç ay önce vajinusmusu yendim. Dolayısıyla eşimle kayıp yıllarımız çok fazla. Tam yendim normal yolla deneyelim derken daha 3-5 kere denemeden kendimizi tüp bebeğin kucağında bulduk. Araştırma hastanesine gittik kontrole ve akşamına karnıma iğne yapıyorduk
Antidepresanlarım vardı ve psikolojik olarak çok kötü bir dönemdeydim. Hepsini aniden kestirdi doktor ve hemen acilen başlamalıyız dedi. Adetin 2. 3. Günü değil 6. Günüydü başladığımız. Her neyse bir şekilde kendimi hormon bombardımanına buldum. Amh 1.18. Eşimin sperm değerleri son derece iyi. Yumurta toplamada vajinamın dar olduğunu transferde de anestezi gerektiğini söyledi. Ona da eyvallah dedik. İlk gün labdan aranmadık. Çok yoğunuz dediler. Sonra 12 yumurta toplandığını 2 boş çıktığını söylediler. Sonra 7 ye indiğini söylediler. Sonra aradıklarında 4 tane iyi durumda embriyom olduğunu 3 yada 5. Günde taze transfer için arayacaklarını söylediler. Gittik süper bak 4 tane var diye. Ya bilemiyoruz ki tammson aşamada ikisi durdu. Eşiği geçerken dediler. İki tane kaldı biri çok kötü biri transfer edilebilir ama düşük kalite. İkisini yan yana koyalım destek olur dediler ve koydular. Kamyon çarpmış gibiyim. Bir dereceleme sıralama puan asla söylemiyorlar. Düşük kalite sayılır diyorlar sadece. Belki tutar stres yapma demezler mi bir de!