- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok minnaksınız ama buyrun şimdilik sakin ortalık8 haftalıklar kabul edilmiyomu
Tam olarak bilmiyorum ama tutunmak diyolar sanırım aynı şey olsa gerek. Kesenin anne karnında belli bir pozisyona gelmesi gerekiyor belki odur. Başka ne dedi dr ?Kesem daha tam yapışmamış ne anlama geliyor bilginiz varmı bulmuşken sorayım.
Düşük tehlikem var progestan ve folio kullaniyorum buda kesenin tam yapismamasinfan kaynaklaniyo sanirimTam olarak bilmiyorum ama tutunmak diyolar sanırım aynı şey olsa gerek. Kesenin anne karnında belli bir pozisyona gelmesi gerekiyor belki odur. Başka ne dedi dr ?
Sana tavsiyem, dr da söylemiştir, devamlı uzanmaya çalış 3 ayı bu şekilde doldurman gerekDüşük tehlikem var progestan ve folio kullaniyorum buda kesenin tam yapismamasinfan kaynaklaniyo sanirim
Sağol canım cvpların için benimde 2 hafta önce az bi kanamam oldu bidaha olmadı. Allah yardımcımız olsun ilk gebeliğim çok istiyorum bebişimi.Sana tavsiyem, dr da söylemiştir, devamlı uzanmaya çalış 3 ayı bu şekilde doldurman gerek
Bir de lütfen pozitif düşün. Nasıl hissettiğin çok önemli. Benim bir arkadaşıma da düşük tehlikesi var dediler hatta onun kanaması da vardı şimdi kızı 7 yaşında :) o nedenle kötü bir şey olacak diye kendini şartlama lütfen
Rica ederim. Her şey zamanı geldiğinde oluyo hayatımızda zamanı geldiyse bebişiniz tutunur size . İnşallah güzel haberler alırızSağol canım cvpların için benimde 2 hafta önce az bi kanamam oldu bidaha olmadı. Allah yardımcımız olsun ilk gebeliğim çok istiyorum bebişimi.
İnşallah sağlıkla tamamlarsınız gebeliğinizi. Biz dün girdik detaylı ultrason a valla pek hasret gideremeyebilirsiniz çünkü dr devamlı bir yerini ölçüyor bebeğin. Bebeği tamamen görmek zor oluyor ama böbreklerini vs görüyorsunuz :)) biz dün pek bir şey göremedik yani ama sağlıklı olduğunu öğrenmek yetiyor insana. 3 lü tarama yaptırdınız mı? Bizim dr umuz gerekli görmedi. Aklım takıldı biraz ama bir bildiği vardır dedim.Merhaba bende 20. haftamdayım. düşük tehlikesi benimde vardı. keseyi göremedi sonra gördü bebek geriden geliyor 2 hafta dedi. daha önce bir düşük yaptım şimdi dr um sağlama alıyor işi Dekort, coraspirin ve vinalacimmunitum diye bir vitamin kullanıyorum. doğuma kadar kullanacakmışım bunları. ilaçlar dışında bir sıkıntım yok çok şükür. 10 şubatta detaylıya gidicem. özledim bebişimi. Allah cümlemize sağlıkla doğumlar nasip etsin.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişi-merhaba kızlar bende daha önce 2 düşük yaptığım için bu gebeliğimde progestan hap, coraspin ve claxine iğne kullanıyorum çok şükür oğluşumla 4. ayımızıda yarıladık. son randevumda doktorum ikili tarama testimin iyi çıkmasına rağmen 3'lü tarama testide yaptı şükür oda iyi çıktı...2 hafta sonra da detaylı ultrasona gireceğim inşallah oda iyi çıkar...
Bu arada bizimde tahmini doğum tarihimiz 9 temmuz-merhaba kızlar bende daha önce 2 düşük yaptığım için bu gebeliğimde progestan hap, coraspin ve claxine iğne kullanıyorum çok şükür oğluşumla 4. ayımızıda yarıladık. son randevumda doktorum ikili tarama testimin iyi çıkmasına rağmen 3'lü tarama testide yaptı şükür oda iyi çıktı...2 hafta sonra da detaylı ultrasona gireceğim inşallah oda iyi çıkar...
merhabalar :) ben 5. Ayın içersinde her şeyi araştıran ama çok da kafaya takmayan bir gebeyim. 5. Ayında olan hamile arkadaşlarla her türlü gelişmelerimizi, bilgilerimizi, deneyimlerinizi ve mutlulklarımızı paylaşalım istiyorum.
Haydi bu süreci elele destekle geçirelim
merhaba ben de 20.haftadayım 4.5 ayda 5 kilo aldım allahtan boyum uzun biraz kurtarıyorum. karnımı görseniz 7 aylık dersiniz. doktorum gaz ve şişkinlik diyor..bir de içi karnın dar diyor, bebeğim gayet sağlıklı çok şükür gelişimi normal...hamur işini kestim ama yemek yemeye doyamıyorum sanki hiç doymayacakmışım gibi..benim gibi olanlar var mı ( hepimiz hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alalım)Kızlar beslenmeniz nasıl ? Dikkat ediyor musunuz yoksa gidiyor mu baklava börekler???
Çatlak kremine başladınız mı?
Kıyafet bulmakta sizde zorlanıyormusunuz?
Hemen ben söyleyim aynı durumdayız 4.5 ayda 5 kg aldım ve aynen benimde boyum uzun 1.70 ayrıca işin garibi ben çok yemiyorum ama kilo alıyorum. Hamile kalmadan öncekiyle aynı besleniyorum. Bazen canım çok sıkılıyo bu duruma azcık yesem heralde hergün 1 kg alırım. Hamile platesine başlayım diyorum bir yerle görüştüm. Siz hangi şehirdesiniz? Öenerebilirim.merhaba ben de 20.haftadayım 4.5 ayda 5 kilo aldım allahtan boyum uzun biraz kurtarıyorum. karnımı görseniz 7 aylık dersiniz. doktorum gaz ve şişkinlik diyor..bir de içi karnın dar diyor, bebeğim gayet sağlıklı çok şükür gelişimi normal...hamur işini kestim ama yemek yemeye doyamıyorum sanki hiç doymayacakmışım gibi..benim gibi olanlar var mı ( hepimiz hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alalım)