17+6 gebelikte ağrıları

yaseminimesin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2024
322
90
13
17+6 haftalık gebelikte karın kasık ağlarıları normal mi ara ara giriyor girdiği zaman bazen uzun sürüyor çok tuhaf bir ağrı anlatamıyorum tam bazen tam kaburgalarımın altından giriyor yaşayan başına gelen var mı hiç

leke veya kanama olmadığı sürece çok normal, bebiş büyüyor, hareket ediyor, hormonlar yükleniyor, bir sürü alternatifi var

leke veya kanama olmadığı sürece çok normal, bebiş büyüyor, hareket ediyor, hormonlar yükleniyor, bir sürü alternatifi var
Leke veya kanama yok daha önce bu kadar olmuyordu ağrılarım 1 haftadır ara ara giriyor girdiğinde de bazen saniyelik oluyor bazen sürekli bugün mesela sol bacağıma kadar vurdu 30/40 saniye sürdü bacağımda ama karında devam etti

Kalkarken otururken hapşırırken öksürürken dikkat et canım hızlı birden kalkma yada hapşırırken oturuyorsan bacaklarını yukarı doğru çektir . Bunlarda ağrı yapıyor ama asıl rahim genişliyor o yüzden hissediyorsun çok hareketsiz kalma yürüyüş yap günlük 30/40 dakika düşük tempoda . Kaburgalarda normalmiş ağrı otururken sandalye çok kalma.Birde magnezyum takviyesi al

Kalkarken otururken hapşırırken öksürürken dikkat et canım hızlı birden kalkma yada hapşırırken oturuyorsan bacaklarını yukarı doğru çektir . Bunlarda ağrı yapıyor ama asıl rahim genişliyor o yüzden hissediyorsun çok hareketsiz kalma yürüyüş yap günlük 30/40 dakika düşük tempoda . Kaburgalarda normalmiş ağrı otururken sandalye çok kalma.Birde magnezyum takviyesi al
Yürüyüş hiç yapmıyorum ya artık yapmaya başlamam lazım sanırım ekstra vitamin falan kullanıyorum birinde magnezyumda yazıyor üstünde dediklerinizede dikkat etçem mutlaka teşekkür ederim 🥹❤️

Yürüyüş hiç yapmıyorum ya artık yapmaya başlamam lazım sanırım ekstra vitamin falan kullanıyorum birinde magnezyumda yazıyor üstünde dediklerinizede dikkat etçem mutlaka teşekkür ederim 🥹❤️
Magnezyum biraz yüksek doz olup özel alınanlardan olsun . Doktorun yazar zaten ağrım var dersen kramplar ağrılar magnezyum eksikliğinden Buda çok normal gebelikte canım . Yürüyüşte yap tabi vucüt aktif kalsın 🌸

Magnezyum biraz yüksek doz olup özel alınanlardan olsun . Doktorun yazar zaten ağrım var dersen kramplar ağrılar magnezyum eksikliğinden Buda çok normal gebelikte canım . Yürüyüşte yap tabi vucüt aktif kalsın 🌸
Tamamdır perşembe günü kontrolüm var gittiğimde söyleyim doktoruma yapıcam ya artık başlıcam yürümeye tek problem üşeniyor olmam 🫠

Kaburga tarafı olduğu için gaz sancısı çekiyor olabilir misiniz? Yemenize içmenize dikkat edin gaz yapacak şeyler tüketmeyin. Hızlımla çok yemeyin. Az az sık sık ymeek yiyin bakalım olacak mı gene

Kaburga tarafı olduğu için gaz sancısı çekiyor olabilir misiniz? Yemenize içmenize dikkat edin gaz yapacak şeyler tüketmeyin. Hızlımla çok yemeyin. Az az sık sık ymeek yiyin bakalım olacak mı gene
Ya yemekten sonra bir şeyim yoktu 2/3 saat sonrası bir girdi tam girdi ağrı masallah ama çoğu şeye dikkat etmem gerektiğini unutuyorum ben hızlı yemek yiyorum yürüyüş yapmıyorum çoğunlukla tüm gün yatmayı ve uyumayı istiyorum yemek zaten en zor kısım günde 2 defa yiyorum yeterli geliyor çok fazla bir şey de yiyemiyorum iştahım yok -1 kilo ile devam ediyorum 🤷🏻‍♀️🫠

Ya yemekten sonra bir şeyim yoktu 2/3 saat sonrası bir girdi tam girdi ağrı masallah ama çoğu şeye dikkat etmem gerektiğini unutuyorum ben hızlı yemek yiyorum yürüyüş yapmıyorum çoğunlukla tüm gün yatmayı ve uyumayı istiyorum 🤷🏻‍♀️🫠
Gaz sancısı çekiyor olabilirsiniz öyleyse biraz daha dikkatli gidin artık hamilesiniz

Back
X