• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese yanında kanama

ErsEzkrn

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
34
23
288
Arkadaşlar merhaba uzun yıllardır çocuk isteyen biri olarak iş yerinde test yapınca pozitif olduğunu gördüm tabi inanamadım fakat hemen 2 gün sonra çok şiddetli ağrılarım başladı kasık bölgede ani giren kramp lar bıçak kesiği gibi ağrıları vs ara ara olup durdu iş yerinde izin alıp gidemedim 4. Gün izin kullandım özel hastaneden doktor 5. Haftada olduğumu ve kesenin dışında sağ ve sol tarafta kanama olduğunu söyledi raporluyum suan 1 hafta dinlenmemi söyledi ağrı nadirde olsa arada giriyor fakat kanamam vs hiç olmadı ilaç verdi suan onları kullanıyorum bilmiyorum ilk gebeliğimde var yok belli değildi çok rahattım ama bu biraz sıkıntılı geçiyor ana sağlığına gitmem gerekiyordu yürüyerek 10 dk mesafe giderken birseyim yoktu ama donuste ağrı girmeye başladı varmi tavsiye edeceğiniz birsey yada daha önce yaşayan arkadaşlar tavsiyeleriniz suan altını değerindedir yardımcı olurmusunuz kesenin yanındaki kanamalar kendiliğinden geçermi 😔

Back