17 aylık bebeği koşu bandında psikopatça koşturuyor!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Çin'de yayın yapan Ku6 sitesinde yayınlanan bu görüntüleri izleyen herkes aynı soruyu soruyor: Bu babanın derdi ne?

17 aylık bebeği, koşu bandına çıkaran baba, askeri bir düzendeymiş gibi çocuğa belli aralıklarla 'acele et'diyor ve bandın hızını arttırıyor. Arka taraftaki aile üyeleri ise bir yanda histerik bir halde gülüyor, anne ise arada 'fazla hızlandırma' diye söyleniyor.

Henüz düz zeminde yeterli koşma potansiyeli olmayan bir buçuk yaşındaki bir çocuk neden koşu bandına çıkarılır, oradan düşse müdahale edene kadar kafası, burnu, eli, ayağı kırılmaz mı gibi soruları soran izleyenler en çok da babanın bu 'disiplinli tavrının' nedenini merak ediyor...

Anlayan varsa bize de anlatsın lütfen!

Bence kötü birşey yok bunda çok çok hızlı değil bantın hızı. Ayrıca hemen yanında oldugu için düşünce çabucak kaldırabilir. Yada benim cocugum yok onun için böyle düşünüyorum :)

büyük ihtimalle ilerisi için yetiştiriyordur rusların çinlerin japonların katıldığı olimpiyatlar için çocukları çok sıkı eğitime aldıklarını herkes bilir bence abartılacak bir şey yok gören eziyet etmiş çocuğa sanır zaten çok hızlı da değil

abartılacak bir durum görmedim. çocuk çok daha hızlı koşabilir zaten. eziyet gibi bir durum yok. çocuk da halinden memnun.

Yorumların hepsine bende aynen katılıyorum. Çocuk zaten o kadar rahat ki elleri arkada bağlı, zorlanıyor olsaydı bir yerlere tutunmaya çalışırdı, yumurcak gayette güzel koşuyor. Hani Çinlilerin gerçekten de çok psikopatça videoları var ama bu gayet masum bişiy, yani sırf laf olsun diye haber yapıyorlar bazen..

Ben de bir sey var sandim. Yuruyor iste cocuk. Ne var bunda, her seyin altinda da soylenecek bir sey aramayin ya. :)

X