17. hafta KIZLAR NE KARNIM ŞİŞİYOR NEDE CİNSİYETİNİ GÖREBİLİYORUZ :s NOLUYO YA ?

gulnevar

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
177
60
318
Ankara
Selam Kızlar 17 haftalık hamileyim , ama gelin görünki 68 kiloyla hamile kaldım ve mide bulantısı falan filan dolayısıyla su an 65 kiloyum. 17.haftama girdim bebeğin gelişimi normal ama benim karnımda en ufak bile bi belirti yok benimle hamile kalan arkadaşlarımın karnı baya bir şişti :S doktor bebein gelişimi normal diyor peki ne oluyor ben anlamadım ? ne kalcadan ne göbekden ne sırttan hiç bi şekilde kilo alamadım :S

Birde iki kez doktora gittik cinsiyet için ikisindede arkası dönüktü doktor ne söylesem yalan olur dedi.Ve cocuk cok hareket ediyor zıplıyor hopluyor ekranda ense kalınlıgını bile 15-20 dakkada ölcebildiler .Szce bi sorunumu var bu kadar hareket ediyor ?

Birde benim gibi karnı gec sisenler oldumu ? Normal mi bu durum ?

ilk gebeliğinse normal, ilk gebeliklerde karın daha geç çıkabiliyor, kaldıki endişe etmeni gerektiren bir durum yok ortada çok şükür bebeğin sağlıklı hareketli, benimde bi arkadaşım 17.haftaya kadar hiç kilo almadı, hem haberlerde görmüşsündür, insanlar hamile bile olduğunu anlamadan karın ağrısıyla hastaneye gidip gayet sağlıklı bebekler doğuruyorlar. bence kafanı takma kiloya göbeğe, eninde sonunda çıkacak karnın, ve kilo alacaksın nasılsa, sağlıklı olmasının keyfini çıkar.

cnm ben ogluma hamileyken 20nci haftaya kadar beni yeni görenler inanmadi hamileligime. Ic karnim genismis o yüzden 8 aylikken bile 5 aylik gibi duyurodu bende. Bu gayet normal. Genelde birsey göremiyorsa doktor kiz diye biliyorm ben. Pipi öylede olsa böylede olsa görünür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…