- 28 Mayıs 2025
- 101
- -130
- 11
- Konu Sahibi powerpuffgirl23
-
Yok aşkım bişey olmaz eğilip kalkmaktan bebegin hareketlerini hissediyormusun yada hissetmeye başlamışmiydın kanaman durdu demi ağrın varmı halaMerhaba kızlar 17+3 haftamdayım fakat gece belimden karnıma doğru uzanan bir ağrı oldu ve tuvalete gittiğimde hafif kahverengi leke gördüm bir kereye mahsus başına bu haftalarda gelen var mı? Plasentam rahime 1mm uzaklıkta olduğu için endişelendim. Doktorum plasentamın aşağıda olmasına rağmen egzersizlerini ev temizliği yapmanda bir sakınca yok demişti bende cesaret edemiyordum ama dün bi çamaşır asayım dedim seleye eğil kalk yaparken mi problem oldu anlamadım
Geçmiş olsun son durumunuz nedir neden 17 haftada kanama alanı oluşmuşTam 17.haftada kanama alanım oluştugu için progestan baslamistim 23e kadar surdu, kontrole gitsen daha iyi olur... Plesanta aşağıda olduğu için de olmuş olabilir ama bunu doktor söylese daha iyi olur
Sebebi yokGeçmiş olsun son durumunuz nedir neden 17 haftada kanama alanı oluşmuş
Bebeğin hareketlerini bundan 2-3 gün önce daha net hissediyordum şuan ufak kıpırdanmalar hissediyorum sadeceYok aşkım bişey olmaz eğilip kalkmaktan bebegin hareketlerini hissediyormusun yada hissetmeye başlamışmiydın kanaman durdu demi ağrın varmı hala
Doktorum mesafe olarak 1.5 saat kadar uzaklıkta bu yüzden ne yapıcağımı şaşırdım. İlk üç ay progestan kullanmıştım bir kere daha lekelenme olmuştu 9.haftamda o günde iş yapmıştımTam 17.haftada kanama alanım oluştugu için progestan baslamistim 23e kadar surdu, kontrole gitsen daha iyi olur... Plesanta aşağıda olduğu için de olmuş olabilir ama bunu doktor söylese daha iyi olur
İnşallahİnşallah bir sorun yoktur
Tm hemen git aşkım hiç bekleme başımdan benim de böyle bir sorun geçti ve bebeğim i kaybettim hiç Zaman kaybetmeden gitBebeğin hareketlerini bundan 2-3 gün önce daha net hissediyordum şuan ufak kıpırdanmalar hissediyorum sadecedoktorumda 1.buçuk saat kadar uzaklıkta ne yapacağımı şaşırdım
Hayır tabiki 1 saat uzakliktaymis git hemenDoktorum mesafe olarak 1.5 saat kadar uzaklıkta bu yüzden ne yapıcağımı şaşırdım. İlk üç ay progestan kullanmıştım bir kere daha lekelenme olmuştu 9.haftamda o günde iş yapmıştımağır işlerden kaçınıyorum olabildiğince süpürge bile yapmıyorum eşime bırakıyorum. Evde progestan var kendi kafama göre taksam sıkıntı olur mu bilemedim
öyle yapıcam sanırım evde bulunduruyordumProgestan kullanın önlem amaçlı
Eşimin işten gelmesini bekliyorum gideyim o zaman iyice endişelenmeye başladımTm hemen git aşkım hiç bekleme başımdan benim de böyle bir sorun geçti ve bebeğim i kaybettim hiç Zaman kaybetmeden git
Ohhh iyi bari çok şükür aşkım sağ salim al bebeğini kucağına benimde 6 haftada vardı 7. haftada bitti 9.5 de kalbi durmuş kürtaj oldum onun için korkarak okudum bu postu da Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu acıyı yaşatmasınSebebi yokplesantayi yay gibi cevreleyecek boyuttaydi ama şükür biraz tedbirle toparlandı, 36.haftadayim şimdi
Kanaman devem etmiyor ve ağrın yoksa korkma aşkım ben düşük yaptım ağrım hiç geçmemişti saat ilerledikce de pıhtılaşmiş dı seninki küçük bir lekeymis korkma ağrın ve kanaman yok demi kuzumEşimin işten gelmesini bekliyorum gideyim o zaman iyice endişelenmeye başladım
Ağrı ve kanama yok ama içime bir kurt düştü artık gece kıvrandım ağrıdan. Doktora en son 1 hafta önce gitmiştim şuan riskli bi durum yok demişti plasentamın aşağıda olmasına rağmenKanaman devem etmiyor ve ağrın yoksa korkma aşkım ben düşük yaptım ağrım hiç geçmemişti saat ilerledikce de pıhtılaşmiş dı seninki küçük bir lekeymis korkma ağrın ve kanaman yok demi kuzum
Özel e mi gidiyorsun devlet e miAğrı ve kanama yok ama içime bir kurt düştü artık gece kıvrandım ağrıdan. Doktora en son 1 hafta önce gitmiştim şuan riskli bi durum yok demişti plasentamın aşağıda olmasına rağmen
2tane kaybim var benimde birisi de ikizdi, bu da ikiz başladı biri gelişmedi o yüzden baya korkarak geçti, ben beklemeden doktora giderdim açıkçasıOhhh iyi bari çok şükür aşkım sağ salim al bebeğini kucağına benimde 6 haftada vardı 7. haftada bitti 9.5 de kalbi durmuş kürtaj oldum onun için korkarak okudum bu postu da Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bu acıyı yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?