Arkadaslar tüp bebek yöntemiyle gebe kaldım 7 haftadan itibaren kanamalar geçirdim ama bebeğim saglikli gelişti takii 17 haftaya geldiğimizde suyunun büyük kısmı boşaldı. Tabi hemen hastaneye gittim bebeğimin kalbi atıyordu . Ama suyu azalmış ve alt seviyedeydi rahim ağzımda bir açıklık yok ama hemen enfeksiyon testi yapıldı oda temiz çıktı eski formları çok inceledim ama tarihler eski sonunda ne olmuş bilinmiyor .yardımınıza çok ihtiyacım var. Bebeğimin yasama ihtimali eğer suyu artmazsa zormus .bu arada kızım :...( olucakmis ama okadar buzulmuski yavrum rahat hareket etmiyor sadece hickirdigini görebiliyoruz.gittiğim bir Dr da bu tür bebeklerin hareketleri kısıtlı olduğu için elleri ayakları sakat olur diyor . Diger bir Dr da suanda sıvı az ama tahliye Edicek kadar az degil ve toparlayabilir diyor? Benim gibi bir
anda suyu az seviyeye inen sonrada saglikli bebegi olan varmi ?inanın bastan beri hiç sevinemedim .Yada ne zamana kadar dayandı bebeğiniz benim suyum azalalı 1 hafta oldu sancım yok sadece beklicekmisiz
anda suyu az seviyeye inen sonrada saglikli bebegi olan varmi ?inanın bastan beri hiç sevinemedim .Yada ne zamana kadar dayandı bebeğiniz benim suyum azalalı 1 hafta oldu sancım yok sadece beklicekmisiz