17 haftalığız karnım daha şişmedi :/

Evet çok büyük istemem panik ataklarım gelir yatarken ama az şişip doğum sonuna kadar öyle kalsa keşke

Böyleyken bile ev işi yapmaktan korkuyorum silip süpürüyorum ama şimdi kışlıklar kalkacak yazlıklar çıkacak camlar kapılar bir sürü iş var bide koca göbekle nasıl yapardım bilmiyorum siz yapabiliyomusunuz

Evet çok büyük istemem panik ataklarım gelir yatarken ama az şişip doğum sonuna kadar öyle kalsa keşke
Merak etme canım hamilelikten önce nadıl yiyorduysan öyle devam edersen çok kilo almazsın zaten göbekte yapısal bişey bidiç karnınla alakalı bence bunlara takılma sağlıklı birşekilde alırsın inşallah bebeşini kucağına :)

Amin inşallah hepimizin sağlıklı güzel bebekleri olsun şuana kadar hiç kilo almamışım hatta ilk zamanlar vermiştim kusmaktan abur cubur hiç yemiyorum zaten çok fazla almam diye düşünüyorum

benimde somtoeum ic karnjn genis demiti bebegin sgalikliysa hivbi sorun olmaz 20. haftadan sonra hafif cikar zaten

Seni anlıyorum. :) insan hevesleniyor ilk bebek olunca.bende öyleydim. Bi kere tam 6 buçuk hamileyken ve hamilelik kazağı gitmiştim yani göbeğinde baby falan yazıyodu. hamile olduğumu bilenler kaç aylıksın falan diyorlardı. Bir kadında aaa hamilemisin sen dedi.

Göbeğim vardı ama minicik. Şimdide kimse inanmıyor son ayımda olduğuma. 7 aylık falan gidi göbeğim.

7. Aydan sonra hergün büyüyor göbek ama merak etme

Evet ilk hamilelikte heves ediliyo gerçekten Bu hafta çok az şişti sanki hareketlendi bizimki Allah sağlıklı doğumlar basip etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…