17 haftalik gebelik dönemin de oluşan kanamalar...

ozpolat

Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
645
3
96
merhaba hanımlar 17 haftalik hamileyim çok şükür bebeğim de bir sorun yok her şey yolunda. Bundan 8 -9 hafta önce ateş kusma gribal enfeksiyon geçirdim dr umun yönlendirmesiyle serum taktılar ertesi gün pembe akıntıyla başlayan lekemenlerim başladı ta ki bu haftaya kadar.Fakat pazar gününden beri kahverengi akıntıyla başlayıp çamur rengine dönüp sonrasında kırmızıya sonra yine kahverengi ye dönen kanamalarım oluyor az once lavabodan ciktim sanki yine kirmiziya donecek gibi yine rengi degisti Çarşamba günü akşamı nöbetçi kadın doğumcu baktı bebegimin suyu ve kalp atışlarının normal endişelenecek bir durum olmadığını belirtti ve her ihtimale karşı düşük önleyici iğne vuruldum kan ve idrar tahlili istedi idrar da sıkıntı çıkmadı kan da demirim düşük ki biliyordum ilaç da kullanıyorum ayrıca yatak istirahatindeyim benim gibi sebepsiz kanama yaşayanlarıniz varmi?

Bende sizin gibiyim.10 haftalıkken başladı.hala devam ediyor.kanana kahverengi alıntı şeklinde.doktor bebeğin eşinde yırtılma olduğunu söyledi.istirahat verdi.igne ilaç şeklinde tedavi devam ediyor.rabbim sağlıkla kulaklarımıza almamızı nasip etsin

Bi an ben mi yazmışım diye okudum. 17 haftamda, 19 Şubatta gece saat 02:00'de kanamam oldu. Tuvalete gittiğimde çamaşırımda o manzarayı görünce çığlık attım. Üstelik adet kanaması gibi, kıp kırmızıydı ki doktorlar bunu tehlikeli buluyorlar. Bebeğin suyuna, kalp atışına, plasenta'nın duvarında hasar olup olmadığına baktılar. Sonrasında da düşük önleyici iğne yapıp 1 hafta yatak istirahati verdi. Bu hafta işe başladım, halen tedirginim ama gün geçtikçe tedirginliğimi atmaya başladım sanırım.

Back
X